Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban.


NedamTi

Hráč

4
19.2.2024 15:29, naposledy upraveno 19.2.2024 15:30 uživatelem NedamTi

dobrý den, včera večer kolem 4 hodiny jsem dostal ban za DM a Zero Tolerance

 

Nechci se hádat ani flákat s tímhle forum.. 

 

Prostě mě to jednoduše nedává smysl ani prostě nechápu to..

 

dostal jsem tedy DM za to ze byli afk při rp akci a že když vlastně po mě stříleli a honili mě doslova 2 hodiny tak nemám důvod proč kropit.. jasně chápu je mi to uplně jasné prostě Psačka na topu a ilegal přístup nikde.

 

Opravdu je tenhle ban za mě směšný a nekompromistní. Pokuď vím když jde někdo afk tak má být jednoduše v F10 a nebo mi to mohli napsat do pmky, psal jsem jim pmku že se čawo vyboural a pan Ivan Lazarov tam nebyl přišlo mi že naháněčky byli také pro mě dost nefér.. Z mostu jsem opravdu nepoznal jestli jsou afk nebo ne to se zlobte jak chcete reagujte kdokoliv na tohle forum jak chcete ale muj potaz a pohled z tyhle cele akce je Trash.., Respawn a jde se nahánět znova takhle to vypadalo v raních hodinách na skimu včera..

 

Jop mám miliardy tak si dokážu dovolit vzít helikoptéru a dělat product tak.. :)

 

Střílel jsem jen z toho důvodu že mě to už nebavilo a zároveň ten důvod tam je prostě 2 hodiny naháněčky ja tady proste nevidím chybu z mé strany.. :/

A kdo na mě začal prvně střílet brokovnicí? (u banky)

 

Požádal bych o unban protože celej večer dneska byl uplně trash.

 

 

 

 

 

 

KIK0

Hráč

26
19.2.2024 17:42, naposledy upraveno 19.2.2024 17:58 uživatelem KIK0

Ahoj NedamTi, keďže som bol taktiež jeden z  "Psačka na topu" tak sa ti tu troška vyjadrím a budem dúfať v to že nedostanem zbytočne varovanie.

1. Bez nejakého vážneho dôvodu si začal jazdiť 250 km/h cez každý radar, tak je samozrejme že "Psačka na topu" na to budú reagovať, pri tom ako ťa začali prenasledovať si stále ušiel, na pár minút si sa stratil a potom si sa znova objavil v Red County, to mi ako "klid od naháňaček" moc nepríde, pokiaľ dobre viem tak si mal vozidlo neregistrované, celý čas si mal helmu takže sme nevedeli o koho sa IC jedná, stačilo si zmeniť auto a mohol si o nás prejsť 100x a nereagovali by sme na teba.


2. "když vlastně po mě stříleli a honili mě doslova 2 hodiny tak nemám důvod proč kropit.." 
- Tu si zabudol dodať jednu veľmi dôležitú vec a to je tá, že prvý výstrel od strany "Psačka na topu" prišiel až po tom čo si bez dôvodu zabil 2 PSA, aha počkaj, ty si mal dôvod "klid od naháňaček". Prepáč ale to mi môj rozum neberie. Toto neberiem ako pádny dôvod na to aby si niekoho len tak zabil, tie naháňačky si si sám vynútil, nikto ťa len tak bez dôvodu nezačal naháňať. To či boli AFK alebo nie je vec jedna, ale aj tak ten dôvod na streľbu si nemal. 

3. Po ich zabití si ešte vypálil po mne a potom si sa schoval, po chvíľke si sa znova objavil v Red County kde sme sa znova naháňali, ale so ZT fakt A8 nedoženieme tak sme sa rozhodli ti prichystať pasť ktorá nám nevyšla. Následne sme sa pokúsili ti pri prejazde cez most hodiť spiky do cesty ale z ničoho nič bolo počuť 2 vystreli a bol som v PK mode.

Za mňa je tento ban oprávnení, v celom tom RP nevidím ani štipku dôvodu aby si napadol "Psačka na topu" a začal ich rad radom kosiť lebo ty si chcel mať "klid od naháňaček".

Pekný dníček <3


ed. "A kdo na mě začal prvně střílet brokovnicí? (u banky)" Určite strieľal po tebe z dôvodu toho aby ťa zastavil, nie aby ťa zabil. Ak sa mu nepodarilo ťa zastaviť tak si mohol odísť a pokračovať v hraní a nie sa vrátiť na miesto a zabiť ich.

NedamTi

Hráč

4
19.2.2024 20:03, naposledy upraveno 20.2.2024 19:36 uživatelem NedamTi

Nedavejte lock dovyjadrim se jeste az budu doma (dam edit)

 

E:

jiné auto jsem si nemohl dovolit zároveň jsem nechtěl jet pomalým autem kdyby se něco stalo třeba jako traffic stop.

Jezdil jsem co nejrychlejš aby jsem se neukazoval moc ve vesničkách které jsou nastaveny jako hlavní město. 

já jsem první nestřílel.. prvně to bylo tak že jsem chtěl dát peníze do banky a z ničeho nic na mě psa čekala před bankou.. ja jsem lek tak jsem nastoupil do auta a ujel pak do mě začali střílet ale já jsem ujel naprosto v pořádku.. to jsem bral jako hledanost neboli proste WANTED. Důvod kropení je prostě dán.. druhej výstřel co po mě byl vystřelen jsem bral jako v potaz že už to bude jen na žití nebo nežití :D.. vzal jsem koch a jednoho ulovil. Cela ta akce mi přišla hrozně trash z vaší strany.. jezdili jste tam jako hovada skákali jste přes kopce a když pan Izarov nebo jak se ic jmenuje skočil a vlastně dá se říci se vyboural tak nic žádné rp nic jsem neviděl.. poté co jsem tam jel zpátky se podívat jestli se rpí tak tam ani jedno vozidlo ani jeden člen ze zboru PSA nebyl.

Fakt? tak proč jste kropili mě? proto aby jste mě zastavili a měli klid "klid od naháňaček"? 

hezkkyyy

"rad radom" jsem je nezačal kropit bez důvodu, celá ta rp akce neskončila pořád jste mě tam hledali koukal jsem na to z mostu celou dobu :). Kdyby jste mě našli z mostu začali by jste kropit protože..

""

 

21.2.2024 11:54

Absolutně se ztrácím v tvém textu ale jakože kompletně. Nicméně, ban ti jíž skončil, tak žádost zamykám aby zde zbytečně neležela otevřena. 


Powered by LeoSight IFS
LT~45