Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno žádost o podmínečné propuštění.


19.2.2024 18:23

Podatel: Trevis Adams

Věc: žádost o podmínečné propuštění.


Odůvodnění: Zdravím, jmenuji se Trevis Adams, byl jsem zadržen z mé blbosti a to přesněji z důvodu pašování diamantů. Za dobu dvou měsíců jsem měl dosti času popřemýšlet co jsem ve skutečnosti provedl, a uvědomil jsem si že jsem udělal obrovitánskou chybu. Již jsem přemýšlel nad svou budoucnoustí a určitě mohu zaručit že již stejnou ani podobnou blbost neprovedu. Měl jsem finanční problémy a snažil jsem se vydělat co nejvíš peněz za co nejkratší dobu. Nyní jsem připraven provést svou nápravu tím že si najdu nějakou správnou práci která bude legální. Mám ve městě rodinu která na mě čeká. Rád by jsem se k nim vrátil a začal se o ně opět starat jako pravý manžel.


Záměr: Žádost o zkrácení uděleného trestu Cely-8B

Přílohy: N/A

23.2.2024 16:50

Adresát: Trevis Adams
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Vzhledem ke skutečnosti, že si však neuvědomujete důvod svého pobytu v nápravném zařízení, nemůže Vaši osobu momentálně Vrchní soud shledat za dostatečně napravenou. Vaší žádosti tak nevyhovujeme.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~27