Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ban za powergaming


Salamanderis

Hráč

2
19.2.2024 20:25

erpil jsem tlačení auta s kámošem a dostal jsem jediné za co bych ho mohl dostat by bylo že jsme ho tlačili z boku ale to jen proto že jsme ho potřebovali zaparkovat, ale když nemužem zatočit volantem aby jsme zaparkovali tak jsme to potlačili trochu z boku.

 

19.2.2024 20:52, naposledy upraveno 20.2.2024 09:01 uživatelem kocvin

Ahoj, v podstatě sis odpověděl sám. Tlačení auta je možné, při rozumném sklonu terénu opravdu RPit, zvláště pak ve dvou lidech, to je v pořádku. Ban máte za to, že jste jej tlačili do boku, mimo cestu a navíc ještě přes hranu chodníku. Přeji hezký zbytek večera. 

Edit. Reakce jednoho z hráčů(díky Jackale) na nemožnost tlačení vozidla s hráčem uvnitř, mě přivedla k tomu, abych si to sám zkusil a ejhle ono to jde i bez tlačení do boku. Směr zatáčení při tlačení, jde krásně korigovat jemým pohybem myši do stran, druhý z vás pak mohl klidně RPit, že přes otevřené řidičovo okénko zatáčí volantem. Jaké by najednou vzniklo krásné RP co ? :))

Korekce směru při tlačení vozidla.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo