Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Otvorená petícia k odvolaniu predsedníčky disciplinárneho výboru


zeldinko

Hráč

45
20.2.2024 11:43

Podatel: Victoria Eloise Lytton, J.D.
Věc: Otvorené adresovanie petície s názvom "Otvorená výzva k odvolaniu predsedníčky disciplinárneho výboru"


Odůvodnění:

Vážený pán predseda Kongresu,

keďže odvolávanie a menovanie predsedov výborov je vo Vašej kompetencií, ako aj následný dozor na riadným chodom výborov, Vám v súlade s využitím nášho petičného práva zaručeného ústavným poriadkom a splnením všetkých zákonných náležitostí adresujeme petíciu s celkovým počtom 20 overených podpisov.

Vážený pane předsedo, Vážení kongresmani,

My, signatáři této petice a občané státu San Andreas, vyjadřujeme hluboké znepokojení nad aktuálním děním v Kongresu San Andreas.

Dne 5.2.2024 byl podán anonymní podnět občanem San Andreas, kterým byla podána žádost o zahájení disciplinárního řízení vůči skupině kongresmanů. V souladu s § 34, čl. 8 zákona č. 108/2023 o Kongresu San Andreas zahájila členka disciplinárního výboru a kongresmanka Lea Santiago disciplinární řízení, které se však  kongresmanům nelíbilo.

Místo reflektování nad vlastním pochybením si někteří kongresmani zaměnili výkon veřejné funkce v demokratickém státě s autokratickým výkonem moci a začali dělat přesně to, co jsme si mysleli, že začnou dělat. Kongresmani se opakovaně dožadovali jména oznamovatele a z celé situace si dělali legraci.

Je v zájmu všech občanů, aby byla tato provinění řádně vyšetřena a potrestána. Tomu však brání předsedkyně disciplinárního výboru Zyra Robins, která podle našich informací už několik dní ignoruje členy disciplinárního výboru, kteří ji žádají, aby potvrdila výrok disciplinárního rozhodnutí a celou tuto kauzu uzavřela. Tímto jednáním vznikají uměle vytvořené průtahy, což je v rozporu s našimi základními právy. (ratt.cz/NEZE)

Zároveň jsme v zájmu celé veřejnosti adresovali předsedovi Kongresu žádost o odvolání předsedkyně disciplinárního výboru Zyry Robins pro nečinnost a neschopnost vést disciplinární výbor nebo okamžité sjednání nápravy, naše volání ale nebylo vyslyšeno a zůstalo do dnešního dne bez odezvy.

Celou tuto záležitost chápeme jako prostý lobbing a pokus o promlčení prohřešků kongresmanů a jsme z ní hluboce znepokojeni, proto:

I. ŽÁDÁME, aby byla předsedkyně disciplinárního výboru okamžitě odvolána z její funkce, její nominaci na předsedu disciplinárního výboru chápeme jen, jako znak kamarádství, které nemá nic společně s kvalitou její práce nebo odbornými znalostmi.

II. PROTESTUJEME proti způsobu, jakým je vedeno disciplinární řízení a jakým jsou podle našeho názoru porušována naše základní práva na projednání věci bez zbytečných průtahů podle čl. 38 zákona 2/2018, což je ze strany zákonodárného orgánu nepřijatelné.

III. PROTESTUJEME také proti posledním krokům Kongresu, které vyústily ve zneplatnění devíti zákonů a jsou důkazem toho, jak je práce Kongresu ve skutečnosti neefektivní a čistě účelová.

IV. ŽÁDÁME, aby bylo disciplinární řízení po odvolání předsedkyně disciplinárního výboru Zyry Robins znovu řádně vyšetřeno a rozhodnuto, a to ještě do konce tohoto volebního období. Náš podnět není vůbec zdlouhavý a proto neexistuje právní důvod k takovým průtahům v řízení. Na co se podle našich informací čeká, je potvrzení výsledku disciplinárního řízení předsedkyní výboru, která členy disciplinárního výboru výslovně ignoruje.

S úctou, signatári

Victoria Eloise Lytton
Laura Rocksová
Anonymná občianka (Podpísaná rozhodla, že chce svoju identitu anonymizovať z dôvodu obavy možnej ujmy z podpísania tejto petície)
Jacob Sterling
Laurette Petit
Pepek Novák
Kerimsultan Estemirov
Anonymný občan (Podpísaný rozhodol, že chce svoju identitu anonymizovať z dôvodu obavy možnej ujmy z podpísania tejto petície)
Raymond Brantley
Gerard Leroy
Elizabeth Hawkins
Lea Santiago
James Arthur McNeedy
Orlando Anderson
John Dreilor
Anonymný občan (Podpísaný rozhodol, že chce svoju identitu anonymizovať z dôvodu obavy možnej ujmy z podpísania tejto petície)
Zoe Nell Carlsson
Anonymná občianka (Podpísaná rozhodla, že chce svoju identitu anonymizovať z dôvodu obavy možnej ujmy z podpísania tejto petície)
Karlheinz Hertzog
Joshua Blackburn


 


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024