Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

| Žádost o UNBAN | NON-RP Injuries (1 den) | @Dzardys


Tronix

Hráč

4
20.2.2024 16:09



Co se stalo: Dnes několik minut dozadu jsem byl zastavený na krajnici od PSA hlídky, které jsem se rozhodl ujíždět shledem k tomu že jsem měl twin turbo a neměl spztku na vozidle, naháněčka trvala takových 40 sekund, následně jsem si povšiml že mám méně benzínu když jsem byl schovaný a jel jsem na dolní benzínku v Los Santos, jenže tam byla ta hlídka která mě naháněla a společně s ní další hlídka v dodge chargeru a projel jsem kolem nich samozřejmě že se hned otočili a začla dlouhá naháněčka následně po chvilce jsem vyletěl o jednu zabugovanou silnici vedle ammu nationu v LS, všichni víme oč se jedná díky čemuž jsem narazil pravou stranou vozu o stěnu, zarpil jsem si injuries samozřejmě že PSA začlo hned rámovat tak jsem zarpil další injuries a jel dál, po několika minutách se PSA hlídkám mě povedlo pitnout přičemž se mě i jedno z vozidel snažilo převrátit na střechu, přičemž jsem rychle zarpil injuries a jel sem dále, poté následovala poslední nehoda z celé naháněčky už si přesně nepamatuji co se stalo, ale vím že jsem zarpil injuries a snažil jsem se rozjet dál, což se mi i povedlo a najednou psa začlo kropit KACkem naštěstí trefilo jen vozidlo a tudiž jsem jel dále směrem Fort Carson, kde jsem si stihl opravit vozidlo a jak už jsem vyjížděl pryč najednou opět vidím opět obě hlídky které se okamžitě rozjeli zamnou, samozřejmě že ve vedení byl dodge charger který najednou z ničeho nic úplně zpomalil po několika minutách, vůbec nevím co se stalo jestli mu spadla hra nebo došel benzín, dokonce i ten explorer se někde ztratil. Tudiž jsem se vrhl na cestu domů, cesta domů dopadla dobře tudiž jsem schoval auto kousek o podál, a dokulhal jsem se domů kde jsem si zarpil nějaké základní ošetření injuries přičemž sem si tak v rozmezí 10-15 minut poležel v posteli. Následně jsem se na vysílačce s někým IC domluvil že dáme sraz a to je ten okamžik kdy mi přiletěl ban.

Samozřejmě chápu že jsem injuries neRPil hned v nějákých okamžicích, ale co jsem měl dělat když mě PSA hned u toho začlo rámovat? Přeci se jentak nenechám chytit kvůli psaní injuries, samozřejmě že při té poslední nehodě jsem dopsal celý status.

Zde zasílám logy pro admina: https://leosight.cz/logs/8fIgvvf74i a  https://leosight.cz/logs/lcQ3ItE1Zu


21.2.2024 18:30

Ahoj, těch nárazů tam bylo přespříliš, to se nedá říct o snaze svá zranění rozvinout. Nemyslím si, že by bylo místné ti trest zkracovat, buď se zamysli nad tím, jak vhodně RPit, nebo zkrátka počítej s tím, že při podobném jednání budeme muset v banech pokračovat, což bychom jistě oba neradi.


Powered by LeoSight IFS
LT~19