Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádosti sesbírané vedením TSRC za poslední měsíce


Brumik

Hráč

38
20.2.2024 21:56

Podatel: John Dreilor za Technické služby
Věc: Žádosti sesbírané vedením za poslední měsíce


Vážení členové Kongresu,
 tímto podnětem bychom vám chtěli zaslat žádosti, které byly sesbírány v posledních měsících. Věřím, že veškeré tyto návrhy budou pro technické služby přínosné a doufám, že budete zastávat stejného názoru.


1) Nové sídlo  
Jelikož naše nynější sídlo, respektive garáž, využívá většina občanů jako veřejnou garáž, přišli jsme s žádostí o nové sídlo, kdy by se z garáže TSRC stala garáž veřejná a TSRC se tak přemístily do budovy na pozemku 174, která je dlouhodobě nevyužívaná a nemá vlastníka. Samozřejmě by byly nutné úpravy, které bychom si udělali.  Vznikl by nám prostor u budovy na přípravu naší techniky, nemuseli bychom tak stát na kraji silnice, když techniku připravujeme a navíc by se mohly popelářské vozidla, které v nynější době parkují na soukromém pozemku Rose Stengel, přemístit k sídle, kde by pro ně bylo vyhrazené parkování. ((mapping, gate))


2) Polep na dodávku
Jako další žádost, která by měla zlepšit viditelnost a propagaci technických služeb je zakoupení polepu na dodávku. Polep na dodávce by měl zvýšit povědomí o nás, jelikož dodávku využíváme aktivně a občané nás v ní mohou vidět.


3) Webová doména
Poslední žádost je finanční podpora na nákup webové domény za účelem využití pro post.ic schránku. Jelikož jako ředitel mám svůj osobní email zaplněn věcmi co se týče náborů apod., chtěl bych začít využívat vlastní emailové adresy a potřebujeme tedy zafinancování 1.000.000Kč pro vlastní doménu tsrc.ic. Zastávám také názoru, že vlastní emailová adresa pro firmy je více profesionální jak užití osobního emailu.


Tímto budu rád za projednání a popřípadě schválení našich žádostí.

S pozdravem,
John Dreilor,
ředitel technických služeb

Email pro případný kontakt: john.dreilor@post.ic


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo