Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení/zrušení permanentního banu pro globální administrátory.


neznamy#11753

Smazaný účet

10
21.2.2024 16:43, naposledy upraveno 24.2.2024 17:18 uživatelem neznamy#11753

Zdravím všechny čtenáře tohoto topicu.

Ano, opět já a opětovně si žádám po nějaké době o unban, předem chci říct, že jsem si plně vědom toho co jsem udělal a administrátora jenž mě zabanoval nemám v plánu jakkoliv zpochybňovat.

Proč jsem vlastně dostal ban a za co? 

Proč? Vlastně to není žádná věda něco takového vysvětlit, jednoduše řečeno, psal se den bylo to někdy v Říjnu, už ani nevím přesně kdy a bývalý člen HT si usmyslil, že bude fajn ode mě odkoupit Raptora s VIN asi 6 tisíc za OOC měnu. Já na to samozřejmě přistoupil, ikdyž jsem neměl a byla to chyba, která mě stála místo na skimu. Jak již psal Dzardys v minulé žádosti - využíval jsem nepozornosti AT pro své vlastní účely. Úplně zbytečná blbost, která se neměla stát, bohužel, stalo se. Nehodlám tady cokoliv na někoho házet, kdybych to udělat nechtěl, zkrátka to neudělám. K tomuhle navazuje další věc a to pochybný účet "kidra12", který mi byl poskytnut od @Kikin , měl vcelku málé UID, což mi "hrálo do karet" . Ne, opravdu jsem se o něj neprosil, zkrátka shodou okolností jsem to zkusil znovu. (Ne, nevydržel jsem na skimu ani týden a jsem za to ve výsledku i rád). V neposlední řadě se bral ohled i na mou historii, jenž je dost pestrá, ovšem co se stalo já ani nikdo jiný nedokážeme změnit, skimo byl první server kde jsem se učil RPit, začátky byli fakt na hovno a upřímně, nechtěl bych to všechno zažít znovu. Teď to budou dva roky co tu tak nějak působím, občas ne pod svým pravým jménem, ale tak có, přesuneme se dál.

Dokázal jsem se z dalšího permanentního banu vůbec poučit?

Ano. S klidným srdcem můžu říct, že ano. Teď už vím, že nic podobného by se u mě už neopakovalo, snažil jsem se RPit řádně po dobu co jsem na skimu posledně byl.. Doby kdy jsem dělal sračky jsou zkrátka už dávno pryč, nemám na to chuť ani náladu, dokážu si sám odpovědět na otázku zda-li patřím vůbec na skimo? Ano, dokážu a to tak, že nepatřím, vím to a moc dobře, po tom všem co jsem tady natropil, ovšem i tak žadoním o úplně poslední šanci. Upřímně... Být na místě LS AT, tak bych si opravdu unban ani zkrácení neudělil, ovšem naděje u mě umírá vždycky poslední. 

Poslední omluva a vyjádření se k celé situaci.

Takže, naposledy se tu chci omluvit jednomu člověku, u kterého doufám, že mou omluvu příjme..

@Puding , moc se omlouvám za to jak moc jsem tě zklamal, jako jediná si mi dokázala dát šanci i přesto co všechno jsem tady udělal. Ještě jednou ti chci moc poděkovat za tohle gesto a moc se omlouvám za to, že jsem neučinil tak, jak jsem slíbil. Bylo to fajn se na pár měsíců vrátit.. 


Abych se ještě ke všemu tak nějak vyjádřil, asi... Asi mi to celé příjde líto a zároveň dost k nasrání, tahle celá žádost vznikla hlavně proto, protože mi skimo samotné dost chybí a lidi v něm a RP s nimi ani nemluvě. Rád bych ty časy vrátil zpátky a byl i přínosem pro server, ať už je to cokoliv.. Omlouvám se každému, komu jsem znepříjemnil herní zážitek, či mu nějak kazil pocit ze serveru.




Děkuji mockrát všem za přečtení této žádosti, případně za jakoukoliv reakci. Budu jen rád. Taktéž díky za zhodnocení této žádosti.

S pozdravem a přáním pěkně prožitého víkendu, tak i následujícího týdne - Nikolas. 




Spoiler





10.3.2024 22:49

Ahoj, ačkoli jsem ti v minulosti šanci dala a měla jsem z toho sama radost, druhou ti dát nemohu. Minimálně ne teď. Na kontě máš banů spoustu, a velká část z nich jsou permy.
Když jsem ti dala šanci minule, skončilo to tvým obchodováním IC za OOC, což jak sám víš se tady trestá dost přísně.
Poradila jsem se se zbytkem AT a ti jsou podobného názoru.
Takže bohužel, zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~58

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo