Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zkracení


21.2.2024 18:21

Zdravím napíšu to tu krátce a normálně jak to bylo

KDO UDĚLIL BAN  / @Dzardys

 

rpili jsme vedle PSA stanice normálně s Jirkou modrým apodobně

příjeli tam dvě osoby a bezdůvodně nadávaly nám taktéž mě furt provokovaly jak mě tak aj kámoše bezdůvodně mi škrábali z motorkou auto AUDI r8 taktéž raptor no potkala jsem je daleko od města naramovala jsem je normálně a oni dva neERPILI INJ apodobně nabourala jsem je a furt to řešil OOC proč ho rámují apodobně a já měla důvod nevidím problém proč bych ho neramovala když jsem se mu IC pomstíla pokud máte důkaz že co a jak bylo poprosím to tu dokázat / poslát děkují za odpověď

21.2.2024 18:29

Ahoj,

na základě dotazu, zda jim vykouříš, jsi je začala Raptorem srážet z motorky, narážet na zeď a podobně. Být samozvaným ochráncem není jednoduché, proto ti doporučím příště namísto masakrování občanů zavolat na místo třeba policii. Takové IC reakce hraničí s poruchou a nebýt banu, mohlo by nést další nepříjemné IC následky.

Zkracovat nebudeme, ve tvé historii se dá scrollovat a pravdu říct, jsi čím dál tím blíže permanentnímu banu.


Powered by LeoSight IFS
LT~30