Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban nebo


pdave4

Hráč

7
22.2.2024 21:42, naposledy upraveno 27.2.2024 20:57 uživatelem pdave4

Dobrý den, pozdravuji všechny co toto čtou.

Už po 3x a naposledy si píšu unban na tomto serveru a tentokrát to napíšu svými slovy tak jak jsem to měl udělat na začátku.

Už slibuji že neporuším pravidla. Slibuji že jsem lepší člověk a že své chyby napravím. Dřív jsem to nechápal ale ted´ už to chápu. Skimo mi pomohlo ve všech ohledech jako najít si super lidi okolo sebe a nebo dělat to co mě baví. Milerád bych prosil o důkladné zvážení. Vím že mám hodně banů atd. Proto bych si rád zasloužil jednu a poslední šanci kterou bych rád využil naplno neudělám žadnout hloupost.

Děkuji všem za důkladné zvážení a to že jste četli tuto zprávu <3.

@magovec

 

 

29.2.2024 17:47, naposledy upraveno 29.2.2024 17:47 uživatelem magovec

Zdravím tě,

Jelikož ti trpělivost zřejmě nic neříká, budu nucen tvou žádost zamítnout. Obecně s ní nebyla nějaká podrobnější práce. Pouze se omlouváš a slibuješ. Nepodal jsi jedinou známku toho, že by sis chybu řádně uvědomil a že by jsi se jakkoliv napravil. Bohužel pravidelným vypisováním mně na Discord, si nepomůžeš.

S pozdravem,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~21