Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dexyy- žádost o unban @Dzardys 22.12.2022 multiaccount, obcházení banu (za dva účty) (Permanent)


Dexyy

Hráč

9
22.2.2024 22:58

Ahojte čtenáři tohoto topicu.                                                                                                                                       

Opět se na vás po třech měsících obracím s žádostí o udělení unbanu na vašem herním serveru a taktéž discordu. Dne 26.11.2021 mi byl udělen permanentní ban od administrátora @Dzardys s důvodem: Porušení globálních pravidel LS + historie (Permanent) pár měsíců jsem tento ban měl ale poté jsem si zakoupil nový počítač čímž se mi naskytla možnost si znovu zahrát na skimu založil jsem si první učet kde jsem dělal nějaké kraviny a dostal jsem permu od Flájy poté jsem si učet smazal a založil si druhý kde jsem si sepsal žádost o unban který jsem dostal a poté jsem za tento učet opravdu erpil tak jak by správný rp hráč měl. A však po nějakém čase jsem se rozhodl zaslat email s žádostí o zrušení globálního banu na tomto učtě tudíž jsem ten můj učet na kterém jsem ban obcháze smazal a myslel jsem si že nikdo nic nezjistí unban na tonto učtě jsem tedy dostal a 4.12.2022 jsem si podal žádost o unban do hry ten den jsem unban dostal a šel se podívat na skimo a však dne 22.12.2022 mi znovu naskočil zpět permanentní ban od @Dzardys -e s důvodem multiaccount, obcházení banu (za dva účty). Jsem si plně vědom toho že jsem porušil opravdu závažná pravidla a však od té doby co jsem na tomto serveru zabanován jsem se žádným způsobem nepokoušel ban obejít myslím si že jsem se ponaučil a rád bych dostal tu možnost zahrát si znovu na vašem serveru na kterém jsem prožil v minulosti veškerý volný čas který jsem měl prožil jsem si tu hezké herní zážitky a rád bych tyto zážitky dále rozvíjel. Předem děkuji za všechny reakce na tento topic ať už budou pozitivní či negativní.

 

 

                                                                                                                                                    S pozdravem Dexyy

26.2.2024 23:27

Ahoj, bohužel výpovědní hodnota tohoto textu je mou osobou chápána tak, že bych měl přihmouřit oči, protože ses poslední trest nepokoušel obejít. To je ale samozřejmost. Mám s tebou bohužel moc rozsáhlé zkušenosti a vím, čeho jsi schopen, moc dobře si pamatuji, čeho ses zde dopouštěl, a pravdu říct, pouštět tě zpět se mi nechce. Ale zvážím to, pokud si podáš novou žádost, kde projevíš reálnou pokoru.


Powered by LeoSight IFS
LT~42