Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Bobek

Hráč

9
23.2.2024 19:10, naposledy upraveno 23.2.2024 20:41 uživatelem Bobek

Zdravím, dnes v 19:00 jsem obdržel ban od @Holysek... Chtěl bych se zeptat za co přímo jsem dostal ban, ano vím neadekvátní rp injuries ale zajímalo by mě konkrétně. Mám kdyžtak i klip který sem dodám. Myslím si že to byl udělen ban neprávem protože jsem přibrždoval. Můžete to vidět na světlech, vím že to vypadá že brzdím pozdě ale určitě by to zlehčilo náraz. Také jsem byl tak 10minut v nemocnici (možná více). Do auta kterého jsem naboural tak samozřejmě bude na tom hůř protože už měli nějaké inj a letěli jako ptáček do autoškoly a pak od autoškoly já jsem pouze je pitl (kdybych to nazval špatně) takže bych řekl že nemusím mít tak velké inj + jsem rpil i bezvědomí  ale naštěstí jsem se z něho probudil. Také bych řekl že jsem rpil docela adekvátní injuries. Takže to je vše co bych k tomu dodal... Chtěl bych větší vysvětlení a kdyžtak unban děkuji všem kdo to dočetl až sem. Mějte krásný den s pozdravem Bobek :) (a poprosil bych aby mi na toto odpověděl jenom sámotný @Holysek abych tady pak nečetl od nějakého poskoka co si o tom myslí nebudu nikoho označovat.)

Tady dávám klip:

Spoiler
https://streamable.com/k4mrp8
23.2.2024 20:46

Ahoj, @Bobek tak mi prosím napiš na DC, kde to dále vyřešíme. Nejlépe si i rovnou připrav logy z té dané hodiny, kdy RP akce proběhla. Logy jsem od tebe před tím nedostal, tak snad na DC to bude lepší. Zatím to tady zavírat nebudu, ale vyřešíme to na DC.

Bobek

Hráč

9
23.2.2024 21:14, naposledy upraveno 23.2.2024 21:15 uživatelem Bobek

@Holysek Bohužel sis mě na discordu blokl... takže bych poprosil o unblock díky za odpověd ! : ) (jméno Magoros nebo dysonos)


Powered by LeoSight IFS
LT~34