Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Bobek

Hráč

9
24.2.2024 20:49, naposledy upraveno 24.2.2024 21:29 uživatelem Bobek

Zdravím, dnes jsem obdržel ban za metabaiting a vytváření ooc situace od @kocvin.

 

Spoiler

Takže první k čemu bych se chtěl vyjádřit a obhájit tak to je metabaiting. Napsal jsem do ooc něco ve smyslu ˇˇkámo nech mě plsˇˇ (ještě před tím mu to padlo a napsal sorry ale to nebudu brát jako vytváření ooc situace).

Chtěl bych toto obhájit tím že jsem to s vědomím psal do ic ale omylem jsem to napsal do ooc, protože jsem si myslel že to píšu do ic, i po té jsem to tam napsal že mc že jsem to chtěl napsat do ic chatu.(ten kdo neví co znamená mc- miss click řekl bych že se to používá když něco omylem napíšete nebo třeba omylem skočíte, bouchnete do někoho) On to přebral jako metabaiting, vím že to tak vypadá ale kdyby to byl metabaiting tak bych nenapsal  že jsem to myslel do ic chatu + nechápu proč poté napsal něco ve smyslu že si mám vybrat mezi reportem nebo pokutou, ale to opět toto nebudu řešit protože nechci nikomu uškodit.viz foto #1

Jestli jsem dostal ban u fotky #1 za vytváření ooc situace tak bych řekl že spíš druhá strana začala ooc situaci, protože já jsem pouze napsal že jsem to napsal omylem a také že to byl miss click=mc a on mi na to odpovídal.

fotka #2. Opět jestli jsem kvůli tomu dostal ban za vytváření ooc situace tak nechápu proč, napsal jsem to tam protože mě štvalo co napsal do /do takže mě přišlo blbé abych toto psal do ic to by byl jinak mixing. On mi na to začal odpovídat a už jsme se začaly dohadovat.+ si myslím že toto nebylo vytváření ooc situace ale pouze navázání ooc chatu z fotky #1.

Tímhle bych chtěl dostat unban.

Ještě k fotce #2. přišlo mi zbytečné dávat další věci a vybral jsem z toho jenom to nejdůležitější.

Foto #1.

Spoiler

Foto #2.

Spoiler

 

 

 

24.2.2024 23:26

Ahoj, jelikož se to týká přímo mě, tak se vyjádřím.

Prvně abych se vyjádřil k tomututo tvému tvrzení. 

Kde se vymlouváš na to, že tyto tvé zprávy do OOC chatu měli být do IC chatu. Avšak, když se podíváme dále do logů, a to bezprostředně před moment, než mi to spadlo. Uvidíme, že jsem ICčkově byl v autě. Což to tvé tvrzení vyvrací, jelikož pochybuji, že by sis to říkal sám sobě, v tu dobu jsem byl zavřen v policejním voze. Navíc jak taktéž můžeme vidět, z předchozí IC konverzace, která se vedla úplně v jiném duchu, pochybuji, že bys zandal z ničeho nic na policistu "kamooo nedavej mi nic pls" Spíš jsi zjistil, že to OOC chatem nevyřešíš, a tak jsi napsal, že to byl "miss" aby jsi se vyhl trestu.

Spoiler

Vytváření OOC situace, znamená, že řešíš věc, kterou máš řešit v IC v OOCčku. Neznamená to, že se zakazuje používat OOC chat. Takže určitě nemůžeš doslova brát, že se ti omluvím za to, že mi to droplo jako vytváření OOC situace, avšak toto ano. 

Spoiler

Očividně se ti nelíbí, že jsem doslova použil logické uvažování. Když za tebou jedu 247km/h čili maximální rychlost vozu ZT a ty se mi stále ztrácíš, to přeci musí znamenat, že jedeš rychleji nebo ne? I přesto, že jsem ti to IC vysvětlil, ty ses začal dožadovat klipu a taky toho, že tě musím mít naměřenýho abych tě zastavil, což je hloupost sama o sobě.

U dalšího řešení situace, už byl Kocvin, který se tě opakovaně ptal, proč jsi se těchto porušení pravidel dopouštěl, ale i tak jsi mu to nedokázal vysvětlit, a raději si to stále řešil. 

Za mě vše,
Tvůj marekvoe

Bobek

Hráč

9
25.2.2024 00:03, naposledy upraveno 25.2.2024 00:14 uživatelem Bobek

´´Výmluva´´: Jak jsi říkal že jsem se ´´vymluvil´´ na to že jsem napsal to co jsem napsal. Tak bych chtěl dodat že ten kdo mě pozná icčkově nebo oocčkově tak většinou řeknu ze srandy nějakou totální krávovinu aby to ulehčilo situaci. Proto jsem tam dal také :D abych se zasmál, jo a kdyžtak oba dva jsme měli otevřené okna takže i kdyby jsi nechtěl tak by jsi to slyšel.

OOC situace: Také nevím zda jsi to dobře četl ale napsal jsem do žádosti že ´´ještě před tím mu to padlo a napsal sorry ale to nebudu brát jako vytváření ooc situace).´´(když si to tak čtu tak jsem to tam trochu popletl  myslel jsem po tom co se připojil :D). Chtěl jsem POUZE na to ukázat ale NÉ že bych to chtěl řešit, tak nevím proč to sem dáváš. Nejsem typ člověka který by musel řešit takové situace a hned je nahlašovat...

K vytváření ooc situace: Ty říkáš že můžu psát do oocčka tak proč teda jsem dostal ban za to že jsem ti napsal že co si vymýšlíš do /do ? Proč jsi mi na to začal odpovídat ? Proč jsi prostě neignoroval pak bych i já nic nepsal a nebyla by žádná ooc situace. 

´´logické uvažování´´: Jak jsi zmínil že se mi nelíbílo jak jsi použil logické uvažování tak bych chtěl jenom říct že mi to přišlo jako totální nesmysl aby jsi mě zastavil jenom kvůli tomu že jsi jel 243km/h (co nejspíš nemůžeš bez majáků a pochybuju že jsi do té zatáčky vytáhl tolik, mohu se mýlit třeba jsi mě naháněl déle ale to už by někdo z nás musel mít clip. Chci jenom poukázat na to že samotná policie se mi přiznala k tomu že jela více než může.) a viděl jsi mě že jedu více, tak jsi zapl stroba a zastavil mě ikdyž nevíš kolik jsem přímo jel, takže jsi mi nemohl dát ani pokutu. Neměl jsi prostě důvod aby jsi mě zastavil. I kdyby jsi mi dal pokutu tak by jsi musel vymyslet kolik jsem jel a místo toho aby jsi napsal do ooc přímo kolik jsem jel tak jsi tam zaerpil že jde vidět že jede rychleji než 200km/h. 

´´Vyber si mezi ooc trestem nebo ic´´ : Mně se líbí jak pořád něco má proti mě ale když on mi napíše že si mám vybrat mezi ooc trestem nebo ic, tak to je jedno. (ale opět NECHI to řešit).

Nechci ani nechtěl jsem v techto žádostech na nikoho hodit špínu ani se s někym mít nějaký hroty @marekvoe jenom  chci abych dál mohl potit rp a jezdit v mém CLSu :D +mi prostě toto přišlo prostě jako trash. Doufám že se máte všichni krásně a přeji krásné sny, sice nejdu spát ale tak předem :D Jdu ještě čekat než mi @kocvin odepíše (snad) :D+ dá unban.

(Jinak jestli někde v tech mých žádostech je něco pravopisně špatně tak se omlouvám dal bych to do ChatGPT aby mi to opravilo ale to je zase riziko že by to někdo vzal jako že jsem to nenapsal já :D)

s pozdravem Bobek...❤

25.2.2024 00:47

Ahoj, nejprve ses dost neobratně pokusil o metabaiting a když ti to nevyšlo, začal si zpochybňovat jeho /do, čímž si začal vytvářet ooc situaci a přerušovat RP. Vzhledem k těmto skutečnostem nemám jediný důvod dávat ti unban. Ve tvé žádosti si navíc nepřinesl jediný normální argument, nebo důkaz o tom, že by bylo moje rozhodnutí chybné, spíše naopak. 
Pohádky o tom, že ses čtyřikrát po sobě missnul si příště nechej opravdu až na tu zmiňovanou dobrou noc. Vtipné je i to, jak potom zase píšeš o tom, že takhle mezi kamarády žertuješ.. Takže to byl miss, nebo žert, nebo co vlastně ? Utvrzuje mě to tak akorát v mém dojmu, že mlžíš a argumentuješ tak, jak se ti to zrovna hodí. Stejně tak na mě působilo i tvoje jednání při řešení této situace už ve hře. 

Jak už jsem napsal, ban ti zůstává v plné délce a příště prosím hrej tak, aby jste si RP užili oba a bez přerušování. Když budeš mít nějaké pochybnosti, použij report, ten je na tohle určen. 


Powered by LeoSight IFS
LT~54