Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestního rejstříku


Jacko88

Hráč

41
27.2.2024 21:29

Podatel: Lucas Vercetti 

Věc: Výmaz trestního rejstříku.


Odůvodnění: Vážený soude, 

tímto bych chtěl požádat o vymazání mého registru trestů. Poslední mnou provedený čin (Obecné ohrožení, Poškození cizí věci, Nedovolené ozbrojování, [S-629] ZSP), za který jsem byl potrestán odnětím svobody po dobu 30 dní v nápravném zařízení Las Payasadas, navazující na trest 240 minut ve věznici na policejní stanici v Montgomery. Z mého činu jsem se poučil a nehodlám již takto dále pokračovat. S mým komplicem v tomto činu jsem stále (Ve věznici, i teď na svobodě) v kontaktu a oba jsme se shodli na tom, že chceme začít nový život a k takovýmto činům se už nikdy nesnížit. Do tohoto odůvodnění chci ještě dodat, že se chci ucházet o novou práci, ale můj trestní rejstřík mi v tom brání, jelikož potřebuji trestní bezúhonnost. Od mého propuštění proběhlo dnešním den již 6 měsíců (tj. půl roku), žádám takto pozdě jen proto, aby bylo vidět, že trestné činy již páchat nechci, zvládl jsem to půl roku, zvládnu to již po zbytek života.  Prosím proto ještě jednou o výmaz.


Záměr: Výmaz trestního rejstříku.

Přílohy: Foto z tr. 

Spoiler

Se srdečným pozdravem, 
Lucas Vercetti

28.2.2024 08:07

Adresát: Lucas Vercetti
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024