Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban @magovec


29.2.2024 21:52

Zdravím dnes večer jsem dostal ban za údajné DM nerikam ze tam nebylo ale chtel bych se trosku obhajit. 

Co se vubec stalo?

Hral som s kamosem skimo jako skoro každý večer. Najednou sme dostali klasický traffic stop. Od začiatku byla pani policistka celkem arogantní a né moc príjemná. Pani policistka se rozhodla odtahnout kamošovi auto za 1 pokutu v hodnote 18k couz no. Kamoš hneď nabehl na PSA stanici a zaplatil pokutu. Vrátil se s správou ze pokutu zaplatil ale PSA dalo nezájem. Sebrali sme moje auto a jeli na misto odtahu. Když pani policistka odchádzala z místa kamoš ma ni zakricel nadávku. Bohuzel to pani policistka uslysela a vrátila se. Vystoupila a hneď kamose strelila tazerem. Kamošovi hrozí payasadas tak jsem se rozhodl ze ho zachránim. Zabehl jsem za roh a dal jsem PSAcku hlavu. Nerikam ze to bylo jediný reseni v ten moment a dalo se to vyresit i jinym spusobem ale ja vybral tu nejhorsi ale nejrychlejsi možnosť kvuli ktere mam ted banánek. Chybu si uvedomuji ale i tak si myslim ze jsem pravidlo úplne neporušil a ze jsem mel duvod na kropku. Ale áno vim z jakého duvodu ban mam. Predem diky za odpoveď. @magovecPeace out trojuholník. 

Shade

Hráč

49
1.3.2024 00:46

Jakožto PSA které bylo u tvého Traffic stopu, tak dokážu říct že vaše chování a tvá arogance v OOC chatu byla spíš od tebe a né od Policistky. Ale to, že ti PSA odtahuje vozidlo ti nedává právo na to ho zastřelit. Kor bez žádné IC reakce.. Za mě by ses mohl spíš více rozepsat..Ale za mě rozhodně nesouhlasím s Unbanem. Ten Ban si zasloužíš a aspoň se poučíš, že se tohle prostě nedělá.. Užívejte.

1.3.2024 00:56, naposledy upraveno 1.3.2024 00:56 uživatelem magovec

Zdravím tě,

Vlastně jsi napsal, že jsi mohl situaci řešit jinak a lépe, ale zároveň s banem nesouhlasíš. Já nevím, jak toto mám upřímně komentovat. Už jen z toho principu, že jsi použil slovo "kropka" vím, že tohle nebylo naposledy. Zbraně na Skimu nejsou pouze k tomu, aby se z nich střílelo po ostatních. Nejsme v FPS hře, jsme na RP serveru, zkus příště situaci řešit podle něj. Vesměs souhlasím se Shadovo posledními slovy.

S přáním pěkného dne,
magovec

 


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
AsiLucker

200Kč dnes v 11:29

Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024