Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Water evading" a porušení zdravého rozumu


MarkasLTP

Hráč

12
2.3.2024 07:52

Dobrý den,

 

rád bych se obrátil s prosbou o přezkoumání mého banu. Jsem si vědom, že jsem porušil pravidla serveru tím, že jsem se dopustil několika prohřešků, včetně "Water evading" a porušení zdravého rozumu. Chci upřímně přiznat, že moje chování bylo nevhodné a mělo negativní dopad na zážitek ostatních hráčů, včetně AT a PSA, kterým jsem znepříjemnil hru.

 

Omlouvám se za své činy a uvědomuji si vážnost situace. Chci se zavázat k tomu, že se nebudu podobným chováním dopouštět v budoucnosti a že budu dodržovat pravidla serveru s respektem k ostatním hráčům.

 

Věřím, že jsem se ze svých chyb poučil a chci se vrátit na server, abych mohl znovu přispívat k pozitivní atmosféře a společenství.

 

Děkuji za přečtení mé žádosti a za případné přezkoumání mé situace.

 

S pozdravem Martin

2.3.2024 10:14

Dobrý den a děkujeme za zprávu. Obáváme se, že se jedná o text generovaný ChatGPT. Pokud to tak není, napište nám prosím, a společně to jistě vyřešíme. I když je váš požadavek krásně napsaný, je důležité si uvědomit, že nepředstavuje autentický projev názoru a přesvědčení. Z tohoto důvodu není možné žádost o zkrácení trestu či úplné zrušení trestu přijmout. Máme obavy, že uživatel nezískal dostatečný vhled do situace a neprojevil opravdovou ochotu naučit se z minulých chyb. Samozřejmě děkujeme za vaši zprávu a pochopení našich dřívějších vysvětlení ohledně žádostí. Rádi bychom zdůraznili důležitost autenticity a osobního zapojení při komunikaci s námi.

Jednou z našich priorit je získat skutečný názor a přesvědčení každého z našich uživatelů. Proto vás žádáme, abyste do budoucna psali své žádosti a zprávy podle vašeho vlastního nejlepšího svědomí a přesvědčení.

Chápeme, že může být náročné formulovat slova, zejména při vyjadřování citlivých nebo komplikovaných myšlenek. Nicméně, věříme, že přístup založený na osobním úsilí a autentičnosti je pro nás všechny důležitý.

Používání generovaných textů, ať už počítačem či jiným způsobem, může vytvářet zbytečné nedorozumění a nepřesnosti v komunikaci. Proto vás naléhavě žádáme, abyste se vyvarovali takových praktik a místo toho se snažili vyjádřit své myšlenky a názory vlastními slovy.

Děkujeme vám za pochopení a spolupráci. Pokud máte jakékoli otázky nebo další potřeby, neváhejte nás kontaktovat.

 

S pozdravem,

Holysek a ChatGPT


Powered by LeoSight IFS
LT~35