Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Aw1x

Hráč

8
2.3.2024 15:08, naposledy upraveno 3.3.2024 10:52 uživatelem Aw1x

Ahoj,
Rád bych požádal o unban a možnost být zase součástí této komunity. Od mého banu uběhl nějaký čas od té doby sem si uvědomil spoustu věcí a upřímně lituji mého chování proto se tedy chci veřejně omluvit za mé chování. Bylo přehnané a dětinské a sem si toho vědom. Momentálně mám permanentní Ban a ten mne opravdu upřímně mrzí. Můj Ban za Neadekvátní injuries, nenahlášení porušení pravidel, historie je oprávněný a moc mne mrzí to co se stalo a opravdu upřímně se omluvám věřím že pokud bych dostal šanci dokážu vám že to myslím vážně a nic takového by se neopakovalo.

Rozumím mé chování a RP v posledních chvilkách působení na serveru nebylo adekvátní a bylo spíše dětinské ale teď už přeci i já jsem o něco starší a vím jak se mám chovat. Bylo mi řečeno že šanci už nikdy nedostanu že je vyloučeno abych se vrátil. Ale byl bych rád kdybych dostal svojí poslední šanci a ukázal vám fakt to že jsem se zmněnil a že jsem dospěl. Chyby nevrátím, ale pevně věřím, že každý by měl dostat druhou šanci. Tímto bych Vás chtěl poprosit o zvážení mého unbanu, případně "zkrácení". Pokud by byla potřeba, jsem ochoten se omluvit veřejně celému portálu Leosight, případně vedení. Doufám, respektive věřím v kladnou odpověď, ale budu respektovat jakékoliv rozhodnutí.


Jak už někdo pravil
,,Trestat je lidské ale odpouštět je božské ať mi tedy odpustí,,

Nakonec bych se chtěl ještě jednou omluvit a dodat že to co zde píšu myslím z čisté duše a doufám že dostanu šanci odčinit co sem udělal.

Děkuji, Aw1x @Dzardys

5.3.2024 18:09

Začal bych asi tím, že dvěma velice vypovídajícími faktory o tom, co od tebe jako hráče můžeme očekávat, jsou tvé příspěvky na fóru a tvá celková historie. Mezi všemi příspěvky se jich nalezne jen pár, který reprezentuje obsahově něco jiného, než jsou žádosti o unban.

Iniciativa a zapojení se do komunity jsou, byly a bojím se, že budou, na bodě mrazu. Nehledě na to, že jsi zde sbíral tresty jako kartičky Simpsonů do knížky, co dávali onehdá v Penny Marketu.

Nicméně vezmu v úvahu časový rozestup a tu šanci ti udělím, bude mít dvě prosté podmínky. Nebudeš si hrát na ilegál, jelikož stroze pochybuji o tom, že by skončil jinak než banem, a druhou a zásadnější je, že jakýkoliv další trest ti mohou členové AT dle vlastního uvážení proměnit v permaban - a tím rozumíme permaban, nikoli ban na několik měsíců.


Jak už někdo pravil
,,Trestat je lidské ale odpouštět je božské ať mi tedy odpustí,,

Oceňuji pozornost hodinám hudební výchovy. Ale Vráťa Hošek tento projev vyšperkoval.


Powered by LeoSight IFS
LT~29

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024