Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o UnBan - Igor Romanov


AsiLucker

Hráč

11
2.3.2024 17:15, naposledy upraveno 2.3.2024 17:32 uživatelem AsiLucker

Zdravím, pár minut zpět jsem dostal Ban za Zero Tolerance.

 

Chci se zeptat co přesněji bylo Zero Tolerance na tom že si Wilhelm Schultz zaRpil že vypisuje pokutu a než dopsal pokutu (myšleno než mu doběhl /doc 10) tak můj charakter nastoupil a ze svých osobních důvodů zmizel. Osobně mi to nepříjde jako Zero Tolerance, pokud však ano tak se omlouvám za způsobené potíže a tímto též žádám o UnBan a případné odmazání z historie.

 

[Dodatek: Kdykoli si na toto hráči stěžovali, PSA se hájili tím že pokuty jsou vedeny elektronicky a nemusí být fyzicky lísteček za stěračem, k tomu dotyčný měl veškeré údaje vozu k udělení pokuty.]

 

> @SovietDog <

2.3.2024 20:28

Z toho jenž jsem viděl a později mi bylo i ukázáno skrze video, tak bylo vidět že policista jenž pokutu vypisoval byl uprostřed úkonu a ty jsi začal tedy ujíždět. Z mého pohledu to jest porušení pravidla o toleranci. Myslím si že tu jíž není co řešit, skrze video si to celé můžeš sám zrekapitulovat a do příště si dát pozor. 


Powered by LeoSight IFS
LT~23

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo