Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o úklid Angel Pine


Jacko88

Hráč

41
3.3.2024 00:46, naposledy upraveno 3.3.2024 00:46 uživatelem Jacko88

Podatel: Lucas Vercetti

Věc: Žádám o úklid přepravek, krabic, pytlů s odpadky a lepší rozložení kontejnerů v Angel Pine.


Odůvodnění: Dobrý večer (den) Vážení kongresmani San Andreas,

skrze tuto žádost, žádám o úklid plastových přepravek, kartonových krabic, igelitových pytlů s odpadky, pneumatiky, žebříku a dřevěných beden. Dále žádám o lepší rozložení kontejnerů po celém Angel Pine, protože ve většině případů překáží, jsou dva velice blízko sebe, nebo někde kde by mohly být, nejsou vůbec. Dále, pokud by to bylo možné, aby si majitelé popelnic přesunuli svoje popelnice na svůj pozemek, případně na kraj chodníku, nebo ke zdi a ne doprostřed samotného chodníku. (Foto přidám níže.) Byl bych velice rád, kdyby bylo mým prosbám vyhověno.


Záměr: Úklid a lepší rozložení kontejnerů v Angel Pine.

Přílohy: ((Fotografie s popisky.))

Spoiler

Začneme tedy ze Severo-západu Angel Pine:
Zde u vjezdu k nějakému sídlu je kupa plastových přepravek, odstranění je na asi na uvážení majitele.


Zde, u Elektrozávodu jsem s rozložením kontejnerů naprosto spokojen, takto by to mělo vypadat.

Zde, u Správy parků San Andreas, by mohl být kontejner blíže budově, aby to nebránilo Správcům v parkování. Zbytečně to zabírá velkou část placu.

Zde, hned za autoopravnou by bylo dobré odstranit tyto červené plastové přepravky nalevo a minimálně porovnat tyto dřevěné bedny, nebo je možná v lepším případě odstranit.

Hned vedle opravny bylo bylo dobré odstranit tuto starou pneumatiku. Je tu tak dlouho, že je už tak zpuchřelá, že se brzy rozpadne a majitel co ji sem odložil o ni už určitě zájem nemá. 

Zde by bylo dobré přesunout kontejner buď více doleva, k plotu, aby nebránil průjezdu ke garážím, nebo na druhou stranu vozovky. A nebo více doprava přímo ke garáži, ze stejného důvodu.

Zde hned u opravny by bylo dobré posunout červený kontejner dozadu, hned vedle kontejneru na oblečení.

Hned vedle autoopravny jsou tyto tři popelnice, které se nacházejí uprostřed chodníku. Tak by byl dobré, pokud se nikdo nepřihlásí je odstranit a pokud se o ně někdo přihlásí, poprosit tyto lidi, aby si je přesunuli na svůj pozemek, nebo alespoň blíže ke steně za popelnicemi.

Zde u Cluckin' Bellu by bylo vhodné odstranit kartonové krabice a igelitové pytle s odpadem. A případně odstranit onen zelený kontejner napravo, jelikož je na parkovišti a brání vjezdu na ono parkoviště.

Hned za Cluckin' Bellem je tato sposusta kartonových krabic a igelitových pytlů s odpadem. Ty by bylo mornální také odstranit.

Kousek na jih od Cluckin' Bellu je tento žebřík opřený o elektrické vedení, který nebezpečně zasahuje do silnice. Mohl by ho někdo srazit a v tomto důsledku by mohl spadnout na chodce, nebo na nějaké vozidlo.

Zde, na nejvíce posazeném místě na Jihu Angel Pine je benzínka a ta naopak od celé vesnice popelnici, nebo kontejner postrádá.

Zde na nejvíce Jiho-východním bodě Angel Pine je tento vrak vozu, o který je opřených kus vlnitého plechu. Vypadá to, že to slouží jako rampa na skákání kol typu BMX, nebo vozidel. To je asi taktéž na uvážení majitele..

Zde, před kinem v Angel Pine je opět komínek plastových přepravek. Taktéž by bylo vhodné, aby před tímto kulturně založeným místem bylo uklizeno.

Hned nalevo od kina je AMMU-NATION, vedle kterého se nachází dva shodné kontejnery, odpadky nikde okolo poházeny nejsou, tudíž mi přijde zbytečné tu mít opět dva kontejnery. Brání to v parkování. Pokud by se jeden z kontejnerů přesunul blíže k budově a druhý odstranil, vzniklo by tím jedno parkovací místo a eliminovlao by se tím parkování na chodníku. (Shodou okolností zde před chvílí právě vozidlo na chodníku stálo, bohužel se mi to nepovedlo zachytit na fotku.)
Hned naproti AMMU-NATIONu se nachází Elektro (Obchod s elektronikou), to je poslední místo které zde nevyhovuje předpokladům. Nachází se tu opět kontejner bránící vjezdu za Elektro a hned za ním kousek opodál je opět komínek plastových přepravek.

Na levé straně pozemku za Elektrem se nachází tyto dřevěné bedny, které opět nejsou srovnány, další kontejner, do kterého nejspíše ani nikdo nechodí, nebo byl v dobu mého focení čerstvě vyvezen. A další dva komínky plastových přepravek.

Z druhé strany vjezdu za Elektro (Naproti kinu) to vypadá takto (Červené přepravky se shodují s předchozí fotkou.), opět tu ve vjezdu na pozemek překáží modrý kontejner.

Zde na pozemku za restaurací se nachází další kontejner uprostřed pozemku, to je opět asi na uvážení majitele. (č.p. 2538)


Předem děkuji za odpověď a případné vyřízení,

 

Powered by LeoSight IFS
LT~28