Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pravidlo 2 (5 dní) @Dzardys


Hemalkod

Hráč

24
3.3.2024 22:55

Před pár minuty jsem dostal, ban který úplně nechápu a jeho délka mi přijde celkem nespravedlivá, šlo o to že jsem si udělal postavu Lvov Trockij, což byla skutečná postava a taktéž na ní odkazovala. Ale pak nechápu jak můžou být vytvořené postavy se jmény jako Jára Kobra, která odkazuje očividně na pana Jarina Kobru, nebo postava jako Pabla Ascabaro, která taktéž odkazuje očividně na reálnou postavu. Můžeme se tu ale bavit také o tom že ty to jména jsou různě zkomolená což, je pravda. A to i měla má postava, protože jméno Lvov taktéž je zkomolené. 

Pak tu je věc, ohledně toho že jsem na benzínce Montgomery mluvil o tom že udělám partizánskou skupinu, a podobně což může taktéž na tuto postavu trochu odkazovat, o tom žádná, nicméně mi délka banu přijde celkem dost dlouhá, když vezmeme v potaz že jsem nikomu do vlastního RP nezasahoval a nějak mu ho nekazil, kdyby avšak ano, dělal bych nějakou hovadinu přitom když se někdo snaží RPit tak bych to celkem pochopil, ale takhle mi to přijde celkem zbytečně dlouhé, za takovou prkotinu která se nemusela ani nějakou dlouhou dobu řešit, a nikomu neuškodila.

Nicméně i tak bych se chtěl omluvit, a poprosit o zkrácení banu. @Dzardys

 

 

3.3.2024 23:17

Ahoj, porušil jsem pravidlo, ale tamten a tamten ho porušuje taky, tak je to asi teda v pohodě.

Délka trestu (a vůbec jeho výjimečné udělení, jelikož standardně prostě jen postavy přejmenováváme) ti byla udělena na základě tvé vlastní historie, kdy ses nejednou dopouštěl pochybného jednání na hraně pravidel a známe tě jako někoho, komu neseriozní až troll RP nejsou cizí.

Trest ti zkrátím na polovic, příště do úvodu žádosti nepiš polehčující okolnosti, že někdo porušuje pravidla, tak proč ty nemůžeš...

Mimochodem že existuje nějaký "Jarin Kobra" jsem zjistil třeba až teď, asi jsme už na ty TikToky staří. :-)


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo