Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o prepačenie z dôvodu použitia speed hacku počas policajnej naháňačky.


stevodrsnak

Hráč

4
4.3.2024 21:08

Vážený/á,

 

touto cestou by som sa chcel úprimne ospravedlniť za použitie speed hacku počas policajného prenasledovania. Som si vedomý že moje konanie bolo nevhodné a neetické. Chcel by som vyjadriť hlbokú ľútosť a ľútosť nad mojím rozhodnutím.

Chápem, že moje správanie nebolo profesionálne a že porušilo pravidlá a etický kódex. Bol to chybný krok, za ktorý nesiem plnú zodpovednosť. Bol to nesprávny spôsob, ako sa pokúsiť získať výhodu, a uvedomujem si, že to nemalo byť tolerované.

Sľubujem, že sa takéhoto správania nezúčastním v budúcnosti a budem sa snažiť dodržiavať pravidlá a normy správania. Dúfam, že mi môžete odpustiť tento nešťastný incident a verím, že sa môžeme vrátiť k vzájomne úctivému a spravodlivému vzťahu.

 

drsnaček 

4.3.2024 21:58

Doufal bych, že projevíš inteligenci natolik, že si aspoň žádost sepíšeš sám. Ale když už máš potřebu jednak cheatovat a jednak užívat umělou inteligenci pro psaní tvých žádostí, nemám sebemenší zájem rozepisovat svůj verdikt nějak více, než že ti žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~53

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo