Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

|ANKETA| Vaše oblíbené město na serveru?🏠


5.3.2024 11:12

Zdravím všechny. Zajímalo by mě jaké je vaše oblíbené město či městečko. Kde se vám prostě líbí, dobře RPí, kde to na vás působí pozitivně. Já třeba mám rád San Fiero. Je tam klídek, sice jak kdy ale prostě nějakým způsobem mě to tam táhne. Jestli máte rádi jiné město či městečko tak klidně se tu můžete vypsat. Zajímalo by mě kolik lidí zareaguje na jednotlivá města.

Anketa v podobě reakce:

Las Venturas - reakce palec nahoru

Los Santos -  reakce palec dolů

San Fiero - reakce souhlas

Montgomery - reakce nesouhlas

Palomino - reakce Hvězda 

Blueberry- reakce HAHA 

jiné - reakce srdce

 

5.3.2024 11:21

Ahoj, MG, PC, BB a další určitě nejsou žádná města ani “městečka”, byť to nemáme zákonem definované, přeci nebudeme označovat za město Montgomery, které uvnitř sebe má sotva pár domů (a těch obytných dokonce mappingově), možná kdybys vycombil BB (úřad) a PC (domy), tak bys měl slušnou obec.

Holub

Hráč

46
5.3.2024 12:06

Dáme si trošku ZSV. Dle naší klasifikace by se jednalo o obce (krom LS, SF, LV) z důvodu obyvatelstva pod 3500. Just sayin'.

Pokud jde o mé oblíbené městečko oblíbenou obec, tak Fort Carson, nebo Bayside. V obojím je klid, obojí má příjemné lokality k bydlení a obojí je u vody, tudiž loď a ponton jsou cesta.

5.3.2024 14:57

Když jsme u těch počet obyvatel, vzpomněl jsem si na video které o takovém tématu pojednává - užijte si ho třeba k večeři: https://www.youtube.com/watch?v=KOqB3UqePUk

Já osobně (asi nepřekvapivě) mám dost oblíbené Las Payasadas (aka ZyraLand). Dostatečně odlehlé, velké soukromí, prostor k nerušenému RP. 

5.3.2024 15:40

Moje nejoblíbenější je asi Bayside. Takové malebné městečko s pěkným kostelem (o kterém mě sere, že nemá nastavený interiér xd) 

Multis

VIP

12
5.3.2024 15:54

Moje nejoblíbenější město vesnice asi je Fort Carson libí se mi jeho feeling, ovšem mě mrzí že není plně využitý jeho potenciál, co se týče přímo měst tak určitě San Francisco kvůli své "kultuře". Pravděpodobně budu v menšině když řeknu, že Palomino je nejméně oblíbená vesnice (Nemám k tomu žádný objektivní důvod, prostě se mi nelibí vizuálně) a jako nejméně oblíbené mé město bych na sto procent uvedl Los Santos což je způsobené tím, že to bylo nejčastěji RPené město v celé RP komunitě (i v zahraničí) takže jsem trošku "přežraný". Ostatní města a vesnice jsou oukej, prostě. Jenom bych trošku vypíchl Angel Pine, kde je více méně klid až na ty kamioňáky tam, taktéž se mi libí jeho lokace a "kultura", ovšem Fort Carson je mému srdci blíže.


Powered by LeoSight IFS
LT~80