Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban za pokus alt2alt


Hwery

Hráč

22
6.3.2024 09:46, naposledy upraveno 6.3.2024 09:47 uživatelem Hwery

Zdravím je to nějakých 5 dní o mé žádosti o Unban za pokus o alt2alt chci vám to popsat a budem upřímní chtěl jsem si z postavy přehodit baseballový míček a peníze, ten míček jsem si omylem vyzvedl za jinou postavu než jsem chtěl a ty peníze prostě jsem je chtěl mít na jiné postavě a vím že to byla chyba že pravidla znám a že moje historie je otřesná dostával jsem mnoho banu jen Mojí vinou a já se chci omluvit hlavně @Dzardys že tuhle tu věc se mnou musel řešit a chci si užívat to RP co jsem měl rozjeté tak žádám o další Unban a jestli mi TM Dzardys vyhový. Chtěl bych se zase kouknout na server.       Tak se mějte Hwery

6.3.2024 10:29

Ahoj,

jak pravíš, tvá historie je otřesná. A přesto sis dovolil porušit jedno z nejdůležitějších pravidel - minimálně ses o to pokusil. Pevně věřím, že následujících několik zbývajících dnů ještě zvládneš, prostuduješ si pravidla a budeš se věnovat sám sobě, pročistíš si hlavu a nebudeš příště vymýšlet kraviny.

Ke zkrácení důvod nevidím, žádost ti tedy zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~23

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo