Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prema ban Dzardys


patresko

Hráč

3
6.3.2024 13:43
    • dobri den prajem takže dostal som prema ban za not rp low pc  a vihovaranie sa že som dal mc a možno ešte daco ale to si nepametam za 1 nechapem že začo som dostal ban za low pc ked my to v tedi nesekalo za 2 erpil som v tedi ale neviem rp na 100percent niesom u tych najnovšich hracou ale nie zasa u tych najlepšich takže pc mi realne seka lebo nemam dobre komponenti kludne pošlem fotku komponentou a som si vedomi toho že som jak debil sa vihovaral za miss click som si vedomi toho že som to nemal pisat ospravedlnujem sa  hračom policajtom a adminom servru prosim vas dala by sa dat druha šanca prosim vas :( chcem si užit po pol roku aj viac tento nezapomenutelni server dakujem za pozornost a za prečitanie. [sorry za gramaticke chiby]
    •  
6.3.2024 13:49

Ahoj,

vždyť ty ani sám nevíš, za co máš ban, to od tebe pak nemůžeme čekat nápravu. Nejprv si to pořádně zjisti, řešíš tu ban, který jsi měl 18. května, ale tento stávající máš od 16. července. Obsah této žádosti jsou slova tlačená na sílu, nikoliv vážně myšlená, neboli nám říkáš jen to, co bychom měli chtít slyšet, ale ne to, co ty sám myslíš vážně.

Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo