Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu / PG nead. injuries


Reykon

Hráč

13
8.3.2024 20:31, naposledy upraveno 9.3.2024 12:50 uživatelem Reykon

Chci popřát dobrý večer těm co se z nějakého důvodu rozhodli otevřít tuto žádost. Touto chci říct proč mi vlastně byl udělen  ban a taktéž o objasnit jak to celé začalo a tak dále.                                                              (upozorňuji že tato žádost bude zřejmě chaoticky udělana pač jsem takhle v životě nepsal unban na web)

 Ban mi udělil- @Holysek

: Nom začal bych tak že prostě jsme si z kamarádem jezdili v autě po lv dálnici a tak dále najednou jsme uslyšeli jedoucí majáky za náma začali jsme ujíždět nic moc zvláštního. Poté jsme ujeli a nějakých 8 minut počkali v terénu kde by nás těžko psa hledali následně  jsme se chtěli z LV dostat do SF. Tak jsme tedy vyrazili a najednou za námi policejní auto (krabice) na té samé dálnici. Jeli jsme a v zatáčce jak je ten Most jsem přejel mezi značkou a takovou vystouplou texturou u toho mostu, před tou texturou jsem ještě prudce zabrzdil a poté nás to převrátilo na střechu šouchali jsme se po střeše asi krásné 4 sekundy. Nějakým způsobem o něco nás to převrátilo.

A tady to začalo : Zastavili jsme se a poté jsme si zaerpili potřebné Auto bylo Cadillac Escalade s Pevnou karoserií 6 bodovými pásy, na sobě jsem měl celooblič. helmu taktické rukavice. masku. a tenhle skin: https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid50.jpg. 

o skin ani nějak nejde ale jde o to že jsme byly dobře vybaveni proti nějakému většímu nárazu.

Poté jsme se ic dohodli že vystoupíme a začneme se bránit tak jsme vytáhli glocky a začaly střílet následně po policejním voze. Po asi 4 nebo 3 střelách jsme vzali a pomalu odjeli do toho SF ( konkrétně do nemocnice) aby se neřeklo že nějak nerpíme to injuries. Vím že asi byla chyba vystoupit zraněný a začít střílet po Policejním voze ale prostě nedalo mi to a jsem si vědom této chyby. ale co se týče adekvatního rp bych chtěl podotknout že sse si asi 8 změnil status na to aby mi přišlo vhodné mít takové zranění v status podle situace která se udala. zpátky k té nemocnici: V nemocnici jsme si zaerpili že se nás začalo pečovat a nějakých 5 minut jsme tam byly by jsme tam déle jenže pak jsem dostal ten ban. Jsme si vědom té chybi co se stala konkrétně toho střílení. Takže touto žádostí je to z mé strany vše a ještě jednou se velice omlouvám. příště si na to budu dávat pozor je mi asi jasné že tohle slýchate velmi často ale mrzí mě to co se udalo za incident. S pozdravem Reykon.

PS: A ano chci se ještě omluvit že jsem jak děcko začal brečet Holyskovi do pm na dc. 

 

 

Nikosko

Hráč

34
9.3.2024 01:03, naposledy upraveno 9.3.2024 01:03 uživatelem Nikosko

Ahoj Reykon, za mě si dovolím nesouhlasit s tvou žádostí o unban, sice moje slovo tady znamená nic, ale i tak si to dovolím. Vyjadřuji se jako ten policajt co jel v (krabici). Zde zasílám video, které jsem natočil, když jste si to pelášili po dálnici a údajně se vymrštili o texturu - video.

Zde zasílám log, který si mi ty sám psal.

Kdyby tvoje vozidlo bylo pomalu jezdící tank, tak by se za mě úplně nepřevrátilo zpět na kola a zůstalo by na střeše a nic moc by jste nedokázali. To je nejspíše vše co jsem chtěl dodat.

Nikosko out.

Reykon

Hráč

13
9.3.2024 01:54, naposledy upraveno 9.3.2024 11:46 uživatelem Reykon

Ahoj a přeji zároveň dobré ráno. Chtěl bych se vyjádřit k pár věcem co si zde tady poslal. Texturu jsem myslel tím tu věc před tím mostem nikoliv že kvůli textury došlo k nějakému převratu s autem.

No nic, teď asi rychle a jednoznačně k té pmce, Je mi jasné že na první pohled to může působit směšně nebo nějak takhle, ale jde o to že já jsem nějakým způsobem žil v domění že stačí mít na autě nějaké větší ochranné prvky jakož je třeba zpevněná karoserie a tak dále tak se prostě ty injuries nemusí tak prožívat což mi teď asi teď došlo že spíše má. No nic od teď si budu dávat majzla na to co a jak rpím, ale s chyby jsem se poučil a pro příště se polepším. S pozdravem Reykon.

E: A ještě menší vsůvka nahoře si psal že s unbanem nemůžeš souhlasit. no takhle s banem počítam ale žádam o zkracení trestu.

9.3.2024 13:56

Ahoj, tak já se ti zde teda vyjádřím po dlouhé noci a po nečekaném ránu, které jsem musel strávit v nemocnici. Žádost už jsem si četl včera večer, ale odpovídat jsem na to nechtěl a ani nemohl. Poprvé poděkuji Nikoskovi za vyjádření k žádosti a poslání daného klipu, který jsem viděl i já a podle toho jsem se tak rozhodl. Mé kratší vyjádření máš i na DC, kam jsi mi hned po banu začal psát. Já jsem ti tam odepsal a snažil se ti vysvětlit proč tento ban máš. Klip jsem ti posílat nechtěl, protože nebyl můj, ale Nikosko ti ho sem poslal, takže ho máš a aspoň víš z jakého důvodu jsem se rozhodl tento ban udělit. Jsem schopen ti tento ban zkrátit na 4 dny ze stávajících 10 teď už 9 dnů. Je hezké, že tu píšeš, že ses ponaučil, ale to může napsat kdokoliv. Do hry tě zatím pouštět nechci a proto ty 4 dny. Já si myslím, že se ponaučíš dost a pokud ne, budeš toho v budoucnu litovat pouze ty s dalším banem. Zkráceno, uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~51