Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání registru trestů


Havran

Hráč

16
8.3.2024 23:33

Podatel: Maxim Caldwell

Věc: Žádost o vymazáni trestu.


Odůvodnění: Soud jsem se již asi čtyřikrát obrátil s žádostí o vymazání trestu. Bohužel, v minulosti jsem zapomněl zaplatit potřebné pokuty za rychlostní přestupky, což mě stálo zamítnutí žádosti o vymazání trestu. Teď jsem si toho vědom a chci ujistit soud, že jsem tuto situaci vyřešil a že jsem zaplatil všechny dlužné pokuty. Můj záměr se od minulých žádostí neliší, chtěl bych být lepším člověkem, než jsem byl dříve, a dosáhnout lepší pracovní příležitosti než ta, kterou mám v současné době. Chci pracovat pro sebe a rozjet vlastní podnikání prostřednictvím své firmy. K tomu budu potřebovat čistý trestní rejstřík kvůli různým povolením, koncesím a dalším administrativním formalitám. Jsem odhodlán dodržovat všechny právní povinnosti a podniknout veškerá opatření k tomu, abych dosáhl vymazání trestu z registru.

 Děkuji za vyřešení a případné vyhovění mé žádosti,

Maxim Caldwell 


Záměr: Mé úsilí směřuje k vymazání mého rejstříku, dosažení trestní bezúhonnosti a zlepšení mého uplatnění na trhu práce.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

10.3.2024 16:40

Adresát: Maxim Caldwell
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo