Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádosto zkrácení či zrušení banu | Magovec |


DejviiX

Hráč

8
9.3.2024 11:40

Ahoj skupino ahoj Magovče 

Po nějaké době se zde opět obracím se žádostí o zkrácení či zrušení banu za porušení pravidla č.1. 

Kdy  včera kolem té 10 hodiny večerní ve městečku Montgomery, kdy dvě dvojice hráčů nechtěli rpit  RP injuries dané situaci. Jedna dvojice tak ve 130 km/h narazila přímo předek na předek do druhé dvojice. Typy injuries jako | naražená ruka a maximálně krvácení z hlavy | mi přišlo strašně vtipné. Ale taktéž  jsem chtěl aby hráči rpili dostatečné injuries. V tu chvíli jsem byl docela nahořklej z okolí kolem mě a nálada nebyla taková abych byl klidný. Hráči na to nechtěli nějak reagovat psali mi jen ať nebrečím. Což mě trigrovalo ještě více a taky mě to docela štve teďka takhle. Jen jsem chtěl aby rp akce vypadala na nějaké úrovni a oni nebyli ocelový. Vím sám nemohu nic proti ním říkat mé RP v minulosti bylo taktéž příšerné a mnoho banů jsem za něj dostal. Čas co čas si myslím že už mé RP nabírá na nějaký level a je to čím dál tím lepší.

Nerad chci dělat zbytečnosti které vedou k opětovnému banu. Tohle byla zbytečnost rozjízdět konverzaci v OOC Chatu vím,ale už to bohužel nevrátím a příště vím že žádnou OOC konverzaci začínat nemám a mám se zcela věnovat IC akci.

Strašně si vážím A-Teamu za šance co mi dal a opětovně mě nechává hrát na Skimu. Doufám že se to bude dát nějak vyřešit, případně hold budu muset čekat na skončení banu

Přeju hezký den Leosight A-Teamu a suprovým hráčům , DejviiX

9.3.2024 21:56

Zdravím tě,

Prvně mě omluv, že odpovídám až teď. Celý den jsem strávil v práci, kde nemám přístup k normálnímu počítači a klávesnici.

Vesměs na tom nesejde, protože jsem žádost četl a dospěl jsem k názoru, že ne. Máš historii dlouhou jak účtenku z Pepca. Pravidlo jsi porušil, zároveň s tím jsi se nechoval úplně vhodně. Takové chování nebudu podporovat. Ban ti končí za hodinku a půl, to přečkáš.

S přáním pěkné noci,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024