Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozloučení


neznamy#598

Smazaný účet

23
25.9.2020 14:53

Milí kolegové, přátelé, spoluhráči,

v posledních týdnech, né-li měsicích jsem na serveru nebyl moc aktivní, vlastně nebyl jsem aktivní vůbec, teď se Vám alespoň pokusím nějak vysvětlit proč tomu tak vlastně bylo.

  No ... začlo to červnem, po námi všemi milované a často omýlané coronapauze ve škole a na pracovištích mi znovu otevřeli resort kde si přes školu přivydělávám. Chytl jsem tak svou šanci za pačesy a doufal v to, že teď konečně budu moct nakrmit svou peněženku a už nešudlat jednu krabku Cigaret tejden jen protože jsem byl in lack of cash během uzavření. Nadrbal jsem si tak bezhlavě směny tak bezhlavě, že jsem domů si chodil jen vyprat oblečení, pomazlit psy a znovu jet do práce. V ten ladně jsem pak navázal na mé dvoutýdenní trýznění dětmi na táboře a v ten moment se mi utvořila jedna malá myšlenka v mé mysli “co vlastně můžu na Artheonu ještě dělat?”.  
Artheon jako takový je skvělý server, o tom žádná, ale spíš mi došly milníky kterých jsem chtěl dosáhnout. Měl jsem asi to, po čem většina lidí touží, rodinu, drahej barák, nadupaný káry, 4 letého syna dealera, co utopil traktor v řece, dokonalou dceru (díky Wrighte), prostřídal jsem pozice z totálně blbý blondýny u HZS, na málem vedení GIBS, byl prezidentkou co konečně začla ve vládě něco dělat (jo hlavně jsem točil Vaše prachy do Vašich zaměstnání, ale co jinýho s nima), bankovní účet od kterýho kreditka vážila asi kilo, přátele na různých pozicích a celkově i na chvilku jsem se stal poměrně důležitou osobou ve městě a na serveru. 
  Takže u všeho toho mám splněnej achiev, ale co dál? Mý přátelé odcházeli, často jsem pak hrál na serveru jen kvůli reportům a snažil se být 2. Nejaktivnější Administrátor (Basic Admin, dobře, nebudu si přidávat).

MTA postupem času se stalo takovou velkou částí mě samotného a řídilo tak i můj život, mělo na mě mnoho pozitivních zkušeností, ale byla tam i odvrácená strana tohohle obrázku, časem jsem si uvědomil, že vlastně ani netoužím ani tak po kontaktu s lidmi v reálném životě, ale jen o tom, abych si zapl MTA a nemusel žít život svůj. Utíkal jsem tam před povinnostmi, problémy, stresem a všemi jinými neduhy, celé mé Alterego přerostlo mě samotného, už jsem nebyl Já, byl jsem Diana Armani (no teda ... někde mi něco přebývalo, ale snad to pochopíte) byl jsem tvrdý, důrazný, arogantní a všechno to, co ve hře jsem a mimo hru o tom jen mluvím. 

Jsou to 3 měsíce, co jsem pořádně nezapl hru a cítím se to být zase já, aktivní debílek, co nemá přátele a má hromadu chyb, ale je mi takhle fajn, protože se cítím být sám sebou, cítím, že jsem to já a že je čas na to konečně vstopit z toho virtuálního světa ven a žít IRL RP, kde admini na lince 158 odpoví i v jednu ráno a kde za otázku “chipneš mi feldu na 340 km/h” se mi vysmějou i duchové mých předků.

Tímto se s Vámi loučím,

doufám, že jsem serveru odváděl dobré služby a děkuji @arciCZ a @Paradoxx za to, že jsem mohl být jeho součástí.

 

ps: jo a co s Majetkem? No to si pro vás Dominik něco rád připraví, viď Dominiku.

25.9.2020 17:12

Čau

nEscafeX

Hráč

26
25.9.2020 18:03

Jsem rád že jsem tě prostřednictvím Artheonu a celkově Leosightu poznal. Užívej života kamaráde :) 

Petan09

Hráč

20
25.9.2020 18:05

Ahoj 

25.9.2020 23:10

Salut, kamaráde.

Děkuji za RP, které jsem si s tebou i třeba nepřímo absolvoval. Bylo to super. Přesto doufám, že se s tebou neloučíme zcela, že se třeba na TSku občas potkáme. :)

 

arciCZ

Hráč

32
26.9.2020 20:28

Jak jsem již ti do SZ na discordu dříve psal, děkuji ti ve jménu Artheonu za odvedenou práci a snad se ještě na Artheonu někdy potkáme!

Michael

Hráč

19
28.9.2020 20:53, naposledy upraveno 28.9.2020 20:54 uživatelem Michael

Ahoj milovaný Marco.

Jsem rád, že jsem měl tu čest si s tebou zahrát. Nikdy nezapomenu na vtipné scénky, kdy tě zrovna oficiálně na úřadě vyhlásili a borec z ČT řekl: "Loučí se s vámi ředitel ČR." nebo nějaké scénky s Ruliikem, které byly mírně ujeté.

No nic, pár slz káplo a ty dále pokračuj budulínku ! Ať se ti daří a pozdravuj sestru ! :D

Měj se krásně,

Michael.


Powered by LeoSight IFS
LT~63

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024