Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu.


Driftdog80

Hráč

13
10.3.2024 12:48

Zdravím, dostal jsem ban za NonRP injures + historie na 10 dní, chtěl bych se tu obhájit a popsat situaci co se stala a pokusit se o nějaké to zkrácení.

jel jsem si ve svém autě, jedu z Blueberry směr MG , a náhle potkám PSA který se zamnou otočí, ihned začal jsem ujíždět protože jsem neměl u sebe ŘP a fakt se mi do basy nechtělo, cca o zatáčku dál stálo DHčko u radaru které mě blokovalo, objel jsem ho a narazil do něj bokem a pokračoval v jízdě.. absolutně jsem nevěděl že když ho narazím bokem takže to musím rpit, zvlášť když jsem neměl ani INJ ikonku a bylo to v menší rychlosti, za tuto chybu se ospravedlňuju, nejsem si jist jestli to z jiné strany hráče vypadalo jinak ale u mě to bylo mírné naražení předním bokem auta a nevěděl jsem, že je třeba i tohle rpit, chtěl by jsem se omluvit hráči a taky AT že mě musí neustále řešit, za tuto výjimku se omlouvám a jsem si jí vědom, a slibuju že už se opakovat nebude, byl bych rád za nějaké zkrácení protože mi 10 dní přijde fakt dost, vím že moje historie není zrovna nejlepší ale i přesto se z těchto trestů ponaučím a ban nedostanu nějakou dobu... díky předem za odpověď. @Holysek

11.3.2024 05:45

Porušování pravidel z tvé strany je docela časté a převážně u RP s PSA - soudím podle toho, co jsem měl možnost zahlédnout a samozřejmě pokud tomu tak není, tak se omlouvám. Nevím čím to je, ale máš problémy převážně jen u RP právě s PSA. Tvá historie tomu opravdu nasvědčuje, když jsem se do ní podíval, tak se mi chtělo brečet. V normální situaci bys dostal ban na pár hodin a šel bys zpátky do hry, ale v tomto případě jsem se rozhodl ti ban dát na 10 dní vzhledem i k tvé historii, jak jsem psal v banu a i výše. Nemohu a ani tě nechci pustit do hry, jelikož po všech banech jsi se prostě nedokázal vzpamatovat a ty pravidla porušuješ dál. Náraz čelně do boku vozidla při kterém tvá rychlost dosahovala v rámci stovek se opravdu RPit musí, takže výmluvy typu, že nevíš a tohle a támhleto na mě prosím nezkoušej. Hodin máš dost, trestů bohužel také a už se vzpamatuj. Pokud máš problémy, kontaktuj Helpera a on ti rád všechno zpětně vysvětlí. Žádost o unban či zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~26

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
stokly

50Kč včera v 23:47

Dexyy

183Kč včera v 21:37

Reichard

170Kč včera v 15:01

Nejnovější uživatelé
leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024

dadapatrasova

Registrován 27.4.2024