Zdravím, dostal jsem ban za NonRP injures + historie na 10 dní, chtěl bych se tu obhájit a popsat situaci co se stala a pokusit se o nějaké to zkrácení.
jel jsem si ve svém autě, jedu z Blueberry směr MG , a náhle potkám PSA který se zamnou otočí, ihned začal jsem ujíždět protože jsem neměl u sebe ŘP a fakt se mi do basy nechtělo, cca o zatáčku dál stálo DHčko u radaru které mě blokovalo, objel jsem ho a narazil do něj bokem a pokračoval v jízdě.. absolutně jsem nevěděl že když ho narazím bokem takže to musím rpit, zvlášť když jsem neměl ani INJ ikonku a bylo to v menší rychlosti, za tuto chybu se ospravedlňuju, nejsem si jist jestli to z jiné strany hráče vypadalo jinak ale u mě to bylo mírné naražení předním bokem auta a nevěděl jsem, že je třeba i tohle rpit, chtěl by jsem se omluvit hráči a taky AT že mě musí neustále řešit, za tuto výjimku se omlouvám a jsem si jí vědom, a slibuju že už se opakovat nebude, byl bych rád za nějaké zkrácení protože mi 10 dní přijde fakt dost, vím že moje historie není zrovna nejlepší ale i přesto se z těchto trestů ponaučím a ban nedostanu nějakou dobu... díky předem za odpověď. @Holysek
Zdravím, dostal jsem ban za NonRP injures + historie na 10 dní, chtěl bych se tu obhájit a popsat situaci co se stala a pokusit se o nějaké to zkrácení.
jel jsem si ve svém autě, jedu z Blueberry směr MG , a náhle potkám PSA který se zamnou otočí, ihned začal jsem ujíždět protože jsem neměl u sebe ŘP a fakt se mi do basy nechtělo, cca o zatáčku dál stálo DHčko u radaru které mě blokovalo, objel jsem ho a narazil do něj bokem a pokračoval v jízdě.. absolutně jsem nevěděl že když ho narazím bokem takže to musím rpit, zvlášť když jsem neměl ani INJ ikonku a bylo to v menší rychlosti, za tuto chybu se ospravedlňuju, nejsem si jist jestli to z jiné strany hráče vypadalo jinak ale u mě to bylo mírné naražení předním bokem auta a nevěděl jsem, že je třeba i tohle rpit, chtěl by jsem se omluvit hráči a taky AT že mě musí neustále řešit, za tuto výjimku se omlouvám a jsem si jí vědom, a slibuju že už se opakovat nebude, byl bych rád za nějaké zkrácení protože mi 10 dní přijde fakt dost, vím že moje historie není zrovna nejlepší ale i přesto se z těchto trestů ponaučím a ban nedostanu nějakou dobu... díky předem za odpověď. [user:2661]