Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


11.3.2024 19:42, naposledy upraveno 26.3.2024 00:24 uživatelem swagger

Zdravim před asi 80 dny jsem dostal ban od @Rataj  -e za pravidlo číslo 4. na 120 dní. Uvědomuji si že jsem udělal dost velkou chybu a že si za to taky nesu následky každopádně mi do konce banu zbývá něco kolem 34 dní a tak jsem se rozhodl že to prostě zkusím. Prvně bych se chtěl omluvit za to že Rataj musel vůbec danou věc semnou řešit a že jsem to vůbec udělal. Byla absolutní drzost to ještě zkoušet prodávat na fóru.. Opravdu mě daná situace mrzí a rád bych se dostal na server dříve. Vím že žádost není nějak obsáhla a tak. Ale jednoduše jde o věc u které se prostě nejde jednoduše obhájit. Kdyby rataj chtěl vědět jak se mi tam povedlo probugovat nemám jediný problém mu to sdělit v pm´s třeba na discordu. 



swagger out peace.


                                                                                                                                                                           @Rataj
                                                                                                                                                                           @Rataj

4.4.2024 17:04, naposledy upraveno 4.4.2024 17:26 uživatelem Rataj

Ban ti byl zkrácen (zrušen).

 

EDIT: Tak ne, změna. Došli jsme k zjištění, že máš multi-acc (premysl, brooky) a na účtě teppo jsi nedávno cheatoval. Takže místo unbanu dostaneš ban na celý LS účet a ban se prodlužuje na permanentní.


Powered by LeoSight IFS
LT~38