Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosba o unban (vysvetlenie banu)


13.3.2024 19:04

Zdravím,dnes pár minut back jsem dostal podle me bezduvodny ban.Hned vysvetlim proc.

Napojil som sa na server že si idem zahrat s kamaratom.Ten mi do vysielačky hned zahlásil že mám ísť do PC.Tak som išiel.Došiel som tam a videl som niekoľko PSA áut.Nabehol som za kamaratom a hneď ma PSA poslali preč.Takže som sa rozhodol aby som mohol dalej pocuvat rozhovor že pojdem na strechu kde by ma nemali oni vidiet ale ja budem všetko počut.Chvílku som tam stokoval a potom nejaký policajt napísal do neco v zmyslu:Nemám na to jen to tu trollíš.Bylo to mysleno na meho kamarada.Na to som odpisal do OOC:Heeej ben takto trollime?.Po tom som už nič nepísal po pár sekundách on dostal ban a nasledne aj ja za:Zdravý rozum,Pravidlo č.0.Nevím moc co jsem porušil za to prosím o vysvetlení nebo zkrateni či odstránení banu.Predem dekuji za odpoved @Pakandza .

4.4.2024 08:23

Ahoj, můj ban už ti dávno vypršel, mimo to si stihl další tresty a tvůj účet už je i zabanovaný. To je asi jasná odpověď k tomu proč máš i ode mě ban. 


Powered by LeoSight IFS
LT~26