Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dexyy- žádost o unban @Dzardys 22.12.2022 multiaccount, obcházení banu (za dva účty) (Permanent) V2


Dexyy

Hráč

9
13.3.2024 20:51

Zdravím opět žádám o udělení unbanu. Na začátek bych jenom chtěl říct že jsem si vědom toho co jsem udělal a lituji toho... V té době jsem si neuvědomil že to bude mít takové následky, chtěl jsem si pouze znovu zahrát na Skimu protože je to jediný server který mě vždy bavil a popravdě mi Skimo strašně chybí. Dne 22.12.2022 permanentní ban od @Dzardys -e s důvodem multiaccount, obcházení banu (za dva účty) opět chci říct že už žádné z těchto věci co jsem provedl nebudu dělat nebo se o ně pokoušet protože jsem si uvědomil co jsem udělal a už nechci aby se to opakovalo proto ted píši tuto žádost jako důkaz o tom že jsem se hodně poučil ze svých chyb. Myslím si že bych si zasloužil poslední šanci dostat unban... S pozdravem Dexyy.

19.3.2024 16:45

Ahoj, rozhodl jsem se ti udělit poslední šanci, nicméně jak již bylo sděleno tvým bližním, na Skimu se protentokrát obejdeš bez hraní ilegálního RP, které ti nikdy nešlo a dost očividně bylo primárním zdrojem tvých trestů. Mimo jiné měj na paměti, že jakékoli další porušení pravidel, pohybování se na jejich hraně nebo samotné náznaky toho, že by k porušení mělo dojít, může mít fatální (čti permanentní) následky. Pokud si veškeré tyto skutečnosti uvědomuješ a budeš je akceptovat, můžeš se napojit na server.


Powered by LeoSight IFS
LT~42