Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o UnBan - Raketa0405 (Globálny Administrátor)


14.3.2024 00:13, naposledy upraveno 14.3.2024 00:15 uživatelem Raketa0405

Krásny deň prajem všetkým čitateľom mojej žiadosti o UnBan či Skrátenie u Globálneho Administrátora

Prečo podávam žiadosť o UnBan na Globálneho Administátora?

Kontaktoval som Holýska ktorý mi odvetil že môj ban bol právom, preto som sa to rozhodol spísať žiadosť a smerovať ju na Globálneho Administátora.

Čo sa stalo?
Dnes okolo ôsmej hodiny večer mi bol udelený ban od Game Admina @Holysek

Popis Situácie Zdržovanie RP v skratke

Ocitli sa pri mojom vozidle na ktorom som utiekol hliadky PSA,Následne som hliadky odignoroval a začal bežať preč no Rozbehli sa zamnou a Zakričali stop. Následne sa ma spýtali že prečo utekám, tak som si vymyslel že bežím od dokov do Blue Berry na odťah. Jeden z členov PSA povedal že mám v aute Autokameru, tak sme sa presunuli k autu vytiahli z neho kameru z ktorej vytiahli SD kartu a vložili do Policajného počítača.  Potom som sa spýtal že čo ked Autokamera nemá SD Kartu? a že Záznamy z Autokamery sa posielaju rovno na Cloud. Následne mi odpovedali že musí máť SD Kartu. Tak som to dalej neriešil, Nijak som sa nechcel
hádať ani som nijak nechce zdržovať RP.Možno to vyzerá že som tú RPé akciu zdržoval schválne no nijak som to zdržovať nechcel, chcel som sa len spýtať.


Čo sa stalo pri situácii NonRp Fear v skratke

Následne po tom čo jeden s Členov sedel v Policajnom aute a Druhý člen si zavolal tretieho bokom som vedel že ked maju Autokameru tak si pôjdem do CPZ. Tak som využil situáciu že členovia PSA zašli dalej a nasadol som do vozidla a začal som utekať. Neprišlo mi že som nejak porušil pravidlo NonrpFear, Kedže ani jeden z členov PSA namna nemierilitak som myslel že bude v poriadku nasadnúť a pokúsiť sa útiecť.

Bol by som rád za prípadný UnBan či skrátenie trestu, Nie som som si vedomí že by som nejak porušil pravidlá Zdržovanie RP Akcie a NonRp Fear.

Dobrú noc.
- Raketa0405Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

14.3.2024 11:04

Ahoj,

nevidím od tebe žádnou předešlou žádost, jsi tu dost dlouho na to, abys věděl, že soukromé zprávy členům AT nejsou relevantní a oficiální platformou pro řešení záležitostí typu unban nebo report. Bez předchozí podané a případně zamítnuté žádosti tvá žádost směřovaná globálním administrátorům ztrácí význam, proto ti ji zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~41

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
stokly

50Kč včera v 23:47

Dexyy

183Kč včera v 21:37

Reichard

170Kč včera v 15:01

Nejnovější uživatelé
leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024

dadapatrasova

Registrován 27.4.2024