Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o vysvetlenie banu @magovec


14.3.2024 14:35

Dobrý deň prajem, pred chvíľkou som dostal ban za zneužitie /zzs a mixing na 12 hodín od Game Admina @magovec

Čo sa stalo ?

Napojil som sa na server a napadlo ma, že by som si po Montgomery zajazdil na bicykli Rockrider, no o chvíľu som nabúral do auta predomnou. Hneď po náraze som si začal RPiť injuries. Pozrel som sa, koľko ZZS hráčov na servery . Napadlo ma, že keď je na servery 0 ZZS hráčov, tak použijem /zzs, pretože za mňa som nemal ľahké zraneniny. Po chvíli prišla na miesto PSA a dostal som ban.

Vôbec netuším, ako som zneužil /zzs a ako som mixingoval behom RP akcie a prosím si vysvetlenie. 

Prajem pekný zvyšok dňa.

 

14.3.2024 15:31

Ahoj, to je velice prosté. Jsi záchranář čekající na výjezd a někdo prostřednictvím /zzs (což reprezentuje například kolemjdou/jedoucího, který vytáhne telefon a zavolá to místo tebe) sdělí záchranářům, že je na serveru 0 ZZS. Co si as pomyslíš o té osobě, která ti to zavolá?

To nejmenší, co by se ti v realitě mohlo stát, je, že kromě záchranné služby a policie by na místo dojeli pravděpodobně i mnozí psychiatři, protože absolutně nepochopí, co za 0 ZZS myslíš.

14.3.2024 15:56

Ahoj, no myslel som 0 ZZS tým, že by na miesto nikto neprišiel. Ano, je to najmenšie v realite čo by sa mohlo stáť no od toho je predsa /zzs nie ?

Samik

VIP

47
14.3.2024 22:45

Ahoj.
Do situace /zzs vždy píšeš IC situaci. Taky přece nepoužíváš /911 s důvodem "vidi ma npc". Tudíž pokud ses vysekal s kolem, tak napíšeš do situace například "Srážka cyklisty s autem" a je to. Záchranářům totiž chodí call na 911, ve kterém je právě napsaná ta situace, kterou napíšeš do /zzs a tvá lokace, tudíž tam logicky nebudeš psát OOC důvody. 

14.3.2024 23:47

Zdravím tě,

Já osobně si myslím, že Dzardys tu shrnul vše potřebné. Není tu dále co komentovat a za Dzardysův komentář zde děkuji. Samík ti také dostatečně situaci objasnil, taktéž děkuji. Ban shledávám zcela na místě a nezvažuji jeho zkrácení či odstranění.

S pozdravem,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~46