Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zdržovanie RP, NonRP Fear(10dní) @Holysek


14.3.2024 15:17

Krásny slnečný deň prajem všetkým čitateľom ktorý čítajú túto žiadosť smerovanú na Game Admina @Holysek

Čo sa stalo?
Včera vo večerných hodinách mi bol udelený na ban na 10dní za od Game Admina @Holysek

Popis Situácie Zdržovanie RP v skratke:

Ocitli sa pri mojom vozidle na ktorom som utiekol hliadky PSA, Následne som hliadky odignoroval a začal bežať preč no Rozbehli sa zamnou a Zakričali stop. Následne sa ma spýtali že prečo utekám, tak som si vymyslel že bežím od dokov do Blue Berry na odťah. Jeden z členov PSA povedal že mám v aute Autokameru, tak sme sa presunuli k autu vytiahli z neho kameru z ktorej vytiahli SD kartu a vložili do Policajného počítača. Potom som sa spýtal že čo ked Autokamera nemá SD Kartu? a že Záznamy z Autokamery sa posielaju rovno na Cloud. Následne mi odpovedali že musí mať SD Kartu. Tak som to dalej neriešil, Nijak som sa nechcel hádať ani som nijak nechce zdržovať RP. Možno to vyzerá že som tú RPé akciu zdržoval schválne no nijak som to zdržovať nechcel, chcel som sa len spýtať.

Čo sa stalo pri situácii NonRp Fear v skratke:

Následne po tom čo jeden s Členov sedel v Policajnom aute a Druhý člen si zavolal tretieho bokom som vedel že ked majú Autokameru tak si pôjdem do CPZ. Tak som využil situáciu že členovia PSA zašli dalej a nasadol som do vozidla a začal som utekať. Neprišlo mi že som nejak porušil pravidlo Nonrp Fear, Kedže ani jeden z členov PSA namňa nemierili tak som myslel že bude v poriadku nasadnúť do vozidla a pokúsiť sa útiecť.

Bol by som rád za prípadný UnBan či skrátenie trestu, Nie som som si vedomí že by som nejak porušil pravidlá Zdržovanie RP Akcie a NonRp Fear.

Majce sa dobre Raketa0405Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Zeintar

Hráč

49
14.3.2024 16:41

Musím dát v tomhle Raketovi za pravdu v bodě "NonRP fear", kde jsem si vzal Jacksona bokem, protože jsem s ním potřeboval na pár vět prodiskutovat možný špatný postup policisty, zda-li je správný, nebo ne. Byla to nechtěná IC chyba z mé strany, v moment kdy nasedal do auta, tak Pablo Guzman seděl uvnitř ZTčka a já s Jacksonem jsme byli bokem. Nikdo na něj nemířil, či nic podobného.

14.3.2024 18:17

Převážně vyřešeno na DC, ale vyjádřím se i zde. Vyjádřil se zde i Zeintar a za to mu samozřejmě děkuji a když se na to dívám zpětně, tak má pravdu. Avšak za tím zdržováním si stále stojím, jak jsem psal na DC. Jsem schopen ti ban zkrátit z 10 dní na 1 den za to zdržování. Pokud o tom budeš chtít ještě pokecat, tak mi napiš. 👍


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024