Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban /Sovietdog


DejviiX

Hráč

8
15.3.2024 17:56

Ban mi byl udělen za 

Dnes kolem 4 hodiny kdy už jsem měl v plánu odejít ze hry skrz vyřešení osobních věcí. Mě zastavila PSA u traffic stopu za porušení zakonu. Už jsem fakt pospíchal,potřeboval jsem se připravit a vyrazit.Podle toho jsem se i IC choval byl jsem rychlej a chtěl jsem to urychlit. Po zabavení řidičáku a tedy zákazu řízení jsem opustil kamion,ve hře jsem chvíli čekal,kdyby náhodou někdo z firmy přijel pro kamion.Mezitím jsem se začal oblíkat a připravovat.V tu chvíli kolem projížděl zaměstnanec stejné firmy a rozhodl se že kamion vezme a zaveze na místo vykládky. V ten moment ho opět ale zastavil stejný policista. Zaměstanec po mě chtěl ať mu dám doklady o návěsu. Rychle jsem teda běžel ke kamionu zarpil že vyndavá a podává doklady. a čas už hořel tak jsem hru odpojil s tím že jsem si myslel že už po mě nic nebude potřeba. 

Nechci tu furt básnit dokola  a vtírat se A-Teamu,nerad bych si zase došel pro Permu a přestal hrát.Snažím se hrát co nejvíce tak aby odpovídalo RP pravidlům.Což si myslím že je i lepší a bany nejsou za porušení pravidel,až na tenhle.Kdybych věděl že porušuju pravidlo odpojení z RP akce vyčkám a dorpím.

Předem děkuji za přečtenou a rozmyslení Soviete. Přeji hezký zbytek dne a krásný víkend před námi

S pozdravem DejviiX.

17.3.2024 17:34


Tvé slova krátce předtím než jsi to odpojil. Nevidím zde v žádosti ani nějaký podstatný důvod k tomu abych ti to zkrácení udělil. Popsal jsi tu situaci, i tvé provinění ale ne důvod. Též vzhledem k tvé historii bych ani o ničem takovém nepřemýšlel. Takže žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
stokly

50Kč včera v 23:47

Dexyy

183Kč včera v 21:37

Reichard

170Kč včera v 15:01

Nejnovější uživatelé
leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024

dadapatrasova

Registrován 27.4.2024