Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

nespravedlivý ban


adagf

VIP

13
16.3.2024 23:47, naposledy upraveno 17.3.2024 00:04 uživatelem adagf

hej jako od kdy do prdelky IRL nikdo nemůže udělat to že neuposlechcne policajta?! je to normální za to že jsem si před PSA nelehl na zem dostat ban jako rly? legit logika jak opice sorry ale prostě když vím že jsem nic neudělal tak jako proč za to ban za    "nedostatečné Non RP Fear" kamo prostě logika....

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Urážlivý projev
17.3.2024 00:01

no yes logika uplava :D typek sa napiču vyspal asi

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
17.3.2024 11:09

Zdar,

neuposlechnout policajta samozřejmě můžeš, tady je problém, že asi tvoje postava nemá pud sebezáchovy, když totiž na tebe dva policajti míří HKčkem a PDWčkem, ještě k tomu s laserem, pak je zcela na místě RPit nějaký ten strach, a ne tam stát několik minut jak kdyby se nedělo s /wait, než počkáš dokud tě nesundají beanbagem prostě není něco, co bys v reálu chtěl. 

Třešničku tomu dovršil ještě tvůj kamarád, který i potom, co sundali tebe beanbagem on hrdině vzdoroval a furt tam stál na místě bez sebemenšího strachu.

Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~51

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo