Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban


Ondrej101

Hráč

3
17.3.2024 16:40

Zdravím dávam si žiadosť o unban z dôvodu

chcel by som vám objasniť že moje trestny ktoré mi boli nasadené neboli vôbec právom. 

Kradež vozidla bez povolenie adminteamu:
Auto som neukradol ja ani som ho nešoféroval šoféroval ho druhý nie ja. Nemal som ani ako vedieť že nemá schválenie na krádež auta tož podľa mňa má byť potrestaný vodič iba nie ? Nemohol som nijako ovplivniť túto situáciu 

nonRP acting: 

toto by ma úprimne zaujímalo za čo to bolo pretože všetko som mal dôkladne zaerpené!!! a to že si policajt vymýšlal veci neni môj problém!!!

DM: 

keď myslíte to že som bil toho v tej cele tak mám pokazenú myš už som na to zdôrazňoval ale nikto mi s tým nepomohol z admin teamu. 

prajem pekný zvyšok dňa a prosim vás trestajte spravodlivo vypočujte si obe strany nie len jednu ktorá vam veci prikrášli a neprizná svoju chybu. 

18.3.2024 15:12

Ahoj,
To, že jsi vozidlo neřídil tě moc neomluvuje, mohl jsi se kamaráda zeptat zda to má povolené a pokud by ti řekl, že né nechal by jsi to taky takto být? Dopustil by jsi se porušení toho, že jsi ono porušení nenahlásil. Situaci jsi ovlivnit mohl.

NonRP acting
 Já nevím ale přijde ti okey se mlátit v cele přímo před NPC? Bez žádného RP? To určitě v pořádku není.

DM 
Ano to skutečně máš za to, co se dělo v cele. Hezká výmluva s pokaženou myší ale ty jsis to vyloženě klikal, šlo vidět jak chvíli neboucháš a poté znovu a pokud máš zničenou myš, měl by jsi zvážit koupi nové, v Kauflandu seženeš do dvou stovek, TEMU to jistí. Jestli čekáš, že my admini ti uděláme nějakou sbírku na novou myš abyjsme ti tento problém odstranili tak mi je líto ale zklamu tě, nejsme charita.

Stačilo mi vše, co jsem viděl na vlastní oči, žádnou další stranu jsem si vyslechnout nemusel v tomto případě, trest je spravedlivý.

Měj se hezky.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo