Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/zkrácení trestu


tinyofficial

Hráč

9
18.3.2024 17:47, naposledy upraveno 24.3.2024 00:13 uživatelem tinyofficial

Zdravím, rád bych požádal o vymazání banu z historie, protože nesouhlasím s banem

Důvod banu:
Včera jsem obdržel ban za powergaming a non RP injuries.

Ban udělil:
Radekfil

Můj pohled na RP akci:
Celá akce začala tím, že jsme jezdili zakázky (produkt) pro frakci po celé mapě a hráč, který šel v protisměru tak byl sražen. Následně jsme ho naložily do auta a řekl jsem spolujedoucům ať ho skontrolujou, aby hráč nedostal IC postih, protože by ho správně byli přivolaní PSA na stanici ZZS. Následně ho jeden z hráčů prohledal a hráč neodpovídal na /do a prodlužoval RP akci (důkazy níže) cca po dobu 3 minut a v tu chvíly se objevila na místě auta, která předtím jeli okolo když jsem hráče srazily, ale nemohli to IC vidět, protože se již nacházeli za zatáčkou a viděli by to maximálně z 3. osoby a jednalo by se tak o powergaming a nebo přes tint duží opět jednalo o metagaming a tak jsem usoudil, že se jedná o metagaming a začal jsem ujíždět. Následně jednomu z nás padla hra a tak jsem jezdil okolo místa než to hráč napojil. Následně jsem pokračoval v útěku když v tom najednou jednou z aut do nás narazilo úmyslně a hráč tak prorušil zdraví rozum každopádně jsme všichni pokračovali v RP akci, ale pak jsem chytil nervy když jeden z hráčů řekl pojď mi sním pomoct ať neuteče a tak jsem rychle nastoupil do auta a odjel jsem pryč. Následně se mi potom lagla hra a auto jsem tak musel odstavit na kopci, abych neporušil nonRP driving když v tom na místo dojel červený raptor a pokoušel se mě několikrát bez důvodu srazit, ale nepovedlo se mu to. Žádost jsem si podal, protože již na serveru mám něco přes 920h jen na této jedné postavě a nepočet několik hodin na dalších postavách, které již mají CK a šistý štít přes 2 roky a tak bych byl rád, kdyby se to ještě jednou prošetřilo, protože jsem nemohl zaslat žádné důkazy z mojí strany. Tomu kdo to bude řešit předem děkuji za jeho čas a ochotu, váš hráč Tinyofficial.

Důkazní materiály:

Nevážení si vlastního života - https://www.veed.io/view/c15fd3fa-f6dd-4423-bd57-89ea0bdf54f7?panel=share
Odmítání RP/úmyslné prodloužení RP - https://i.imgur.com/WNCDrSI.png
Na Metagaming bohužel přímý důkaz nemám, ale výše jde vidět, že hráč natahoval RP a kdyby to nedělal tak by se ani nic nestalo

Screen banu:

26.3.2024 20:58

Ahoj, omlouvám se že ti odpovídám až po několika dnech. Z celé situace si pamatuji to, že jste se čelně srazili s dodávkou, v poměrně velké rychlosti. Většina lidí z té Audi neRPila injuries, či je měla nedostatečné. Ty jsi, pokud si dobře pamatuji, byl řidičem, a neměl jsi dostatečné injuries, které by pro tu srážku byly vhodné. Po pár vteřinách jsi odjel, i když bys toho nebyl vůbec schopen ( To se dostáváme k tomu powergamingu). Dle mého jste se na to prostě jen všichni vybodli. O druhou stranu se postarám, pokud mi na discord pošleš nějaké důkazy, ze kterých se bude dát více čerpat. Pokud toho máš více, tak mi to, prosím, pošli na discord a domluvíme se. Jestli budeš mít nějaké další dotazy, tak mi napiš. Díky, měj se. 


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
stokly

50Kč včera v 23:47

Dexyy

183Kč včera v 21:37

Reichard

170Kč včera v 15:01

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024