Ahojda @Holysek. Nechci to nijak moc rozebírat, stejně není co, jen se chci zeptat kde je problém, za ty dvě hodiny co jsem byl na skimu tak jsem jezdil silveradem a utility Chevroletem, což jsou obě auta schopná jezdit terénem, takže moc netuším kde k danému nonrp drivingu došlo. Je možné, že berete utility Chevrolet jako zadololku a ne 4x4, což já netuším, jen vycházím z toho, že je to ve směs upravené Silverado 3500, které je 4x4. Děkuju za vysvětlení, snad tu jen nemrhám tvým časem. Děkuju. S láskou Matbrok.
Ahojda [user:2661]. Nechci to nijak moc rozebírat, stejně není co, jen se chci zeptat kde je problém, za ty dvě hodiny co jsem byl na skimu tak jsem jezdil silveradem a utility Chevroletem, což jsou obě auta schopná jezdit terénem, takže moc netuším kde k danému nonrp drivingu došlo. Je možné, že berete utility Chevrolet jako zadololku a ne 4x4, což já netuším, jen vycházím z toho, že je to ve směs upravené Silverado 3500, které je 4x4. Děkuju za vysvětlení, snad tu jen nemrhám tvým časem. Děkuju. S láskou Matbrok.