Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

nonRP injuries, zneužití resp F vozidla, neponaučitelný (16 dní) @Phobios @nereznavzdy


stepanekk

Hráč

15
21.3.2024 19:22, naposledy upraveno 21.3.2024 19:35 uživatelem stepanekk

Takže zdravím dámy a pánové,

píšu tuhle žádost, protože bych si chtěl podat o zkrácení či vysvětlení banu.

Takže, jak bych začal...

Za 1. Začal bych tím že, bych chtěl dostat vysvětlení za co jsem dostal další 2 dny navíc, původně jsem dostal na 14 dní, ale dneska se dívám a vidím že jsem dostal +2 dny navíc.. nevidím v tom důvod, když ten stejný důvod je připsán u toho 14 denního, ale jen tak se mi přičtou 2 dny.

za 2. NonRP injuries, chtěl bych se k tomu obhájit, takže... začalo to tím, že jsem převážel zbraně a vidíme v dáli PSA ZT tak za tím jedeme či je to prázdné a můžeme prodávat jedeme tam a vidíme jak v tom sedí nejmenovaná osoba... tak jsme pak chtěli jet pryč, jen v tu chvíli nás začalo nahánět, tak jsme se naháněli nějakou delší dobu a já jsem jel směr angel pine, kde jsem to vzal dolů z kopce, převrátil jsem se na dveře, bylo to asi v 80-70 km/h.. Musím zdůraznit že jsem měl Helmu, kuklu, taktické rukavice, neprůstřelnou vestu a nakonec jsem byl oblečený jako mechanik, který taky utlumí nějaký ten náraz, takže jsem si dal status

Za 3. Respawn frakčního vozidla, což ano uznávám že to byla moje blbost a velice se za to omlouvám, ale celý raptor byl už vybraný a prázdný, takže jsem ho mohl respawnout, jen jsem ho ''zachránil'' před TOW, které by mi PSA odtáhlo.

Nic víc už nemám, budu rád za každou odpověď, která mi tu přistane. @Phobios @nereznavzdy

21.3.2024 19:26

Ahoj,
Napíší část pouze za sebe. Nikoliv za Wareze.

Byl na tebe během dnešního dne podán report za věc ze včerejšího večera a já tento report řešil a na základě zjištěných informací ohledně tvého probíhajicího banu jsem ti trest prodloužil, bohužel jsem se neměl již jak dozvědět, že ti to již Warez za tu stejnou věc prodloužil a tak vzniklo nedozorumnění na Naší straně.

Zde se ti tedy já veřejně omlouvám za mojí chybu, aktuálně ti trest vrátím zpět na 14 dní, zbytek si již vyřeší Warez.

Hezký večer.

 

Holub

Hráč

46
21.3.2024 19:51, naposledy upraveno 22.3.2024 12:09 uživatelem Holub

"nakonec jsem byl oblečený jako mechanik, který taky utlumí nějaký ten náraz,"

Prosím tebe v jakém vesmíru ti to, že jsi oblečený jako mechanik, utlumí nějaký ten náraz?

kde jsem to vzal dolů z kopce, převrátil jsem se na dveře, bylo to asi v 80-70 km/h.. 

Usuzuji, že jsi jel Raptorem. Při nárazu/nehodě tohoto charakteru by ti v autě už dávno explodovaly airbagy. Takže asi můžeš být rád, že tam není ještě Non-RP driving či Fail-RP.

 

Takhle, velectění lidé, vypadá "hraní na win". To je jen pro ty randomáky, kteří křičí, že "PSA hraje na win".

 

//EDIT: Oceňuju, že facepalmy padají od skutečné "elity" RP.

 

 

22.3.2024 18:30, naposledy upraveno 22.3.2024 18:30 uživatelem nereznavzdy

Zdar,
nebudu se tu nijak dlouho vyjadřovat. Rychle proberu jen body.

1. Bod již vyřešen.

2. Dle videa ses docela hodně proletěl s tím raptorem z kopce, přes bok/střechu. Helmu a například rukavice beru jako docela v pohodě argument, oblek mechanika beru teda spíš jen jako vtip. Dokážu ti to zmírnit, pokud mi na discord Zelinar pošleš log, kde i nadále po zásahu rpíš ony injuries, kde dokážu vidět, že to tvojí postavu bolí.

3. Auto nebylo vůbec vybrané a bylo plné beden, když si ho respawnul. Vlastně si to respawnul ve stejným stavu, jakým si ho opustil ty. Tohle mi je dost proti srsti, kdy takhle zneužíváš nějakou možnost vás jako hráčů, která je pro vaše pohodlnější hraní. Ostatně původně ten trest byl pouze za toto, avšak když se mi dostalo i to video a tak jsem ti to prodloužil z 12 na 14 dnů. 

Máš extrémně obsáhlou historii trestů dost podobného charakteru, očividně v tom máš delší dobu problém. Zkus o tom víc přemýšlet, přece jen roleplay je o tom, že se snažíme napodobit, co nejvíce reálný život(samozřejmě je to furt v nějakém rozmezí, kdy je to furt zábava a ne ostatní útrapy reálného života).

 

//Jinak to teda zamítám a zamykám


Powered by LeoSight IFS
LT~55

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024