Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu


tinyofficial

Hráč

9
23.3.2024 19:59, naposledy upraveno 23.3.2024 20:05 uživatelem tinyofficial

Zdravím, chtěl bych požádat o zkrácení trestu, protože si myslím, že je ban není tak úplně právem. Ban jsem obdržel za DM přičemž mím důvodem bylo to, že PSA dělali trash v podobě, že člen PSA mě zastavil z důvodu, že jsem jel z úhlu ze, kterého by mě IC nemohl změřit, následně mě zastavil a přes tint viděl, že si sundávám helmu a na základě toho mi řekl ať si vystoupím z vozu a tak jsem se ho zeptal proč a pak mi otevřela kliku a začala na mě mířit a řekla ať se jdu opřit k jejímu autu. Tak jsem šel a ve chvíly kdy přestala držet zbraň jsem vytáhl já tu svoji a zakročil jsem. Metagaming jsem úplně taktéž nepochopil, protože jsem psal na vysílačku, že potřebuji help když v tom jel kamarád okolo na převoz diamantů a tak jsem přestal psát na vysílačky. Zero tolerance hádám bylo myšleno jako to když jsem zaerpil, že beru doklady a nezaplal jsem se v /do s/f, ale doopravdy se na to nejde ptát uprostřed přestřelky takže toto chápu a jsem schopnej připustit tuto moji chybu, ale neuvědomuji si, že bych něco jiné porušil. Děkuji za zvážení menšího trestu nebo dokonce i unbanu, přeji hezký zbytek večera.

 

Holub

Hráč

46
24.3.2024 10:50, naposledy upraveno 24.3.2024 11:38 uživatelem Holub

Ty tady jedeš větší exkrementy než v lokálu během daného zastavení. Ach, ach, bohužel.

PSA dělali trash v podobě, že člen PSA mě zastavil z důvodu, že jsem jel z úhlu ze, kterého by mě IC nemohl změřit

Věc první je to, že bych tě s danou postavou z toho úhlu nezměřil. Jenže, bohužel pro tebe, bych viděl, že jsi jel rozhodně rychleji, než jsi měl. To byl můj první důvod proč si dát na tohle vozidlo pozor. Věc druhá byla vypnutá světla a věc třetí... no, tu jsi zmínil sám. Důvod k zastavení dle ICčka byl. Vědět, že se tady budeš oháněť většími kravinami/kravínami než mlékárnou Kunín, tak bych si udělal zpětný záznam i z tohohle. No což, pokračujem...

přes tint viděl, že si sundávám helmu

Vezmu v potaz skutečnost z jakého úhlu ta postava ve Fordu byla poprvé viděná. Z boku, viditelná skrze čelní sklo. Helma byla vidět. Pokud máš full-blacked out okna, tak v tom případě by to bylo hodně solidní PG a non-RP driving - z takového auta by jsi nic neviděl. Dovolím si zde doplnit danou věc, neboť kvůli tomu jsem na tebe hodil první report ze dvou.

 

Spoiler

 

 

Taky krásná snaha o vyhnutí se IC trestu (důvody si nechám pro sebe). Proč?

Spoiler

Tady se ptáš na nějaký normální tint, zatímco nahoře, byť tedy mimo /do, zmiňuješ full-blacked out tónování. Pokud máš zapnuté shadery na tónování, tak je možné, že ten model takhle vidíš. Já, mimo x dalších lidí, je mám vypnuté. Navíc civic zmínil to, že ohledně tónování není žádná informace uvedená v /ed, což by tuhle situaci mohlo daleko snáz vyřešit ke spokojenosti obou stran. No což, pokračujeme dále.

a na základě toho mi řekl ať si vystoupím z vozu a  tak jsem se ho zeptal proč a pak mi otevřela kliku a začala na mě mířit a řekla ať se jdu opřit k jejímu autu.

Ne, důvodů bylo víc. Nebudu je uvádět z důvodu možného metabaitingu. Zapomněl jsi ale uvést tuhle komedii v podobě MajkJePánovství. Tady neplatí české zákony, bráško.

 

Spoiler

A na tohle jsi zapomněl taky.

Spoiler

Je skutečně ironické, že o chvíli později jsi předvedl něco, co bych sám označil za Trash RP.

ve chvíly kdy přestala držet zbraň jsem vytáhl já tu svoji a zakročil jsem.

Ne. Ty jsi vytáhnul zbraň v době, kdy jsem psal. Odtud pramení i dané Zero Tolerance. Ještě něco?

že beru doklady a nezaplal jsem se v /do s/f, ale doopravdy se na to nejde ptát uprostřed přestřelky

U tohohle jsi jen doslova proběhnul nad postavou a zandal to. To bych docela chtěl v průběhu přestřelky vidět. Naštěstí pro tebe jsem ti na to i odpověděl. Prosím berte v potaz, že v daný čas jsem sepisoval druhý report. Kvůli odpovědi jsem to musel zrušit a začít znovu. Odtud také pramení časová prodleva.

22.3.202422:02:40★ Jan Buchta bere doklady
22.3.202422:02:52★ F - neměl to jak v téhle rychlosti stihnout. ((Julia Whiteflake))

 

A teď upřímně - myslíš si, že po těchto komediích, co jsi předvedl (a to nepočítám tvé kamarády), že si ten unban skutečně zasloužíš?

 

24.3.2024 13:14

Holub to za mě vysvětlil krásně a z mé strany k tomu nemám více co dodat. Asi jen to, že tvé logy jsem do dnešního dne stále nedostal, abys měl možnost se nějak obhájit proti metagamingu. Pokud sis toto rozmyslel, tak mi napiš na DC a tam mi pošli logy z té RP akce. Jinak ti žádost o unban či zkrácení zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo