Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o povolení k použití modrého majáku


Davisek

Hráč

25
24.3.2024 18:31

Podatel: Mgr. John Wytrych

Věc: Žádost o povolení k použití modrého majáku


Odůvodnění: Dobrý večer vážený soude, tímto podnětem bych rád zažádal o povolení k využití modrého majáku. Nemám na mysli o běžné ježdění s majákem na oné střeše, ale použití ho v nutné nouzi. Povoláním jsem hasič a pracuji u Hasičského Záchraného Sboru na výjezdové stanici v Montgomery. Dosti často se stává, že během spousty požáru a né jen těch ale i výjezdu jakožto First Responder, a né všechny jednotky a členové jsou dostupni a bohužel já nejsem vždy na výjezdové stanici. S poskytnutím možnosti využívat modrý maják, by mi při přesunu z bodu A ( aktuálního místa ) do bodu B ( výjezdové stanice ) mohlo velice zkrátit a tím se dostat na výjezd včas. Tímto tedy vážený soude vás žádám o umožnění a oprávnění mi použití modrého majáku v době nutné při přesunu na výjezdovou stanici během jiź probhajícího výjezdu.


Záměr: Povolení k použití modrého majáku

Přílohy: ---

25.3.2024 08:16

Adresát: John Wytrych
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Jako řadového příslušníka záchranného sboru Vás však neshledáváme jako osobou, na základě jejíž žádosti by měl být stanoven precedent v této situaci, a proto Vás žádáme, abyste se se svou žádostí obrátil na Kongres San Andreas.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo