Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o skrátenie trestu - koblst (Dzardys)


koblst

Hráč

26
25.3.2024 15:03, naposledy upraveno 27.3.2024 18:52 uživatelem koblst

Dobré ráno / Dobrý deň / Dobrý večer.

Chcel by som vyjadriť môj postoj na údajný MetaBating. Včera malo PSAčko taku peknú RP akciu na osobu Arlo Ortega. (Teda aspoň myslím, videl som len kúsok zo streamu) Jednalo sa o to, že som tej danej osobe napísal vetu "uz si pre teba idu" Ako som na to prišiel? Z dvoch screenov. (https://imgur.com/a/isTnUze) Bolo len 20:17 a nebral som to nejak vážne, na screene sú len 2 hliadky. Myšlienka bola myslená zo srandy, ale očividne sa z toho vykĺbilo niečo horšie. Arlo to taktiež nepobral nejak vážne, keď odpísal "nevedia niic :p" Bral som to ako menšie pobavenie pre obé strany. Až neskôr som sa dozvedel, že sa fakt jedná o zatýkanie osoby a to mi bolo aj ukazané pomocou streamu z DC viz. ďalší screen. (https://imgur.com/a/o14E9u4) a to bolo už okolo deviatej, takže prešlo už dosť času od tej PMky a v tom čase už na mieste bolo milion ľudí, čož bol aj bod, kde som si uvedomil, že sa skutočné jedná o Arla. Ale pokiaľ som týmto niekomu pokazil RP, poprípadne som ho predĺžil, tak prosím prijmite moje ospravedlnenie a svoju dĺžku trestu si odpykám v plnom rozsahu.

Peace

 

@Dzardys

29.3.2024 12:00

Ahoj, porušil jsem pravidla, ale jen ze srandy. Zapomněl jsem podotknout, že jsem člen PSA, takže pravidla ovládám perfektně a server svým projevem reprezentuji. Že? Já si nemyslím, že si kdokoli z hráčů, tuplem PSA, může dovolit porušovat pravidla ze srandy - především když důsledkem toho dojde ke zdržení desítky hráčů vlivem čekání na odpojeného hráče.


Powered by LeoSight IFS
LT~34