Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Velikonoční event 2024 🐇


26.3.2024 18:50

Dobrý večer ve spolek, i letos jsme si pro vás přichystali Velikonoční event.

Jak už bývá zvykem, budete sbírat vajíčka rozházená po mapě. Minulý rok jsme jich pro vás poschovávali 300, letos jsem je však rozmisťoval sám, takže jich bude jen 500. 😉

Když jich najdete 200, obdržíte odznáček na profil. Navíc si za nalezená vajíčka můžete koupit další odměny ve Velikonočním obchodě, jako například VIP skin nebo VIP členství. Ten kdo najde vajíček úplně nejvíce ze všech hráčů (což může být i více hráčů najednou, pokud najdou stejný počet vajíček) navíc získá možnost navrhnout nové pozadí profilu.

📅 Event bude probíhat od čtvrtka do pondělí.

A kde vajíčka hledat? Jsou prakticky po celé mapě, určitě byste se měli zaměřit na ikonická místa, ale také vedlejší uličky a různá zákoutí. Nejhustěji posázené je Red County a Los Santos, ale nachází se skutečně po celé mapě.

Povím vám ale především, kde je nehledat. Letos nejsou úplně všude, vyvaroval jsem se místům s omezeným přístupem (vojenské základny, prostory letišť LS, LV a SF, lodě, ostrovy, interiéry) a taktéž místům, kam by bylo obtížné se dostat (žádné šílené skákačky nebo lezení na střechy a na pyramidu, ke všem vajíčkům se dá dostat pěšky a RP cestou bez porušení pravidel a bez použití letových prostředků nebo lodí). Snažil jsem se vyhnout také soukromým pozemkům, ale ne se všemi vajíčky se to povedlo.

Hodně štěstí!

2.4.2024 16:25

Event je u konce. Nejvíce vajíček (480) nasbíral @hondacivic, získává tak možnost navrhnout nové pozadí profilu (promysli to a kontaktuj mě).


Powered by LeoSight IFS
LT~45