Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o un-ban a omluva


Kopamax

Hráč

4
27.3.2024 13:21

doby den chtěl bych požadat o unban na skimo serveru GTA.

chci se omluvit že jsem porušil pravidla aže neumím moc dobře erpit ale chci to napravit tím že bych chtěl napsat heleprovy aby mě to naučil ale nato bych potřebovala un-ban tak vás moc prosím a už se moje chyby nikdy opakovat nebudou 

Flicksk

Hráč

8
27.3.2024 17:17

No jo no treba si napísať o zaučenie, niektorý z Helperov ti určite rád pomôže a naučí ťa ako funguje Rpčko. A však musíš čakať či sa ti rozhodnú dať Unban alebo si to budeš musieť odpikať. Prajem hodne šťastia.

29.3.2024 17:08

Ahoj, omlouvám se, že ti odepisuji až teď po vypršení tvého trestu. Jak ti zde poradil Flicksk, tak si nejradši najdi nějakého helpera, který tě znovu zaučí a vysvětlí, jak to na serveru chodí. Naučí tě, jak správně RPit a aby ses takovým trestům do budoucna vyhl. Doufám, že se tvé chyby už opakovat nebudou ať si nemusíš podávat další žádost o unban.


Powered by LeoSight IFS
LT~30