Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání vůči udělenému trestu


29.3.2024 01:03, naposledy upraveno 29.3.2024 01:10 uživatelem Kolpanek

Podatel: Artur Matevos
Věc: Odvolání vůči udělenému trestu


Odůvodnění: 

Vážený soude,
Zprvu se omlouvám, že nemám advokátní zastoupení, avšak tento podnět podávám v celách na policejní stanici. Bohužel žádný z advokátů v době podání tohoto podnětu není dostupný. Byl bych vděčný, pokud by jste i tak přesto vzali můj podnět v úvahu.

Nyní k věci. Dne 29.03.2024 jsem byl umístěn do cely za pokus o útěk a spolupachatelství při loupežném přepadení na tři hodiny, což mi příjde absurdní. Loupeže jsem se nezúčastnil, pouze jsem hlídkám ujel, to uznávám. Nerozumím však, proč mi byl přičten trest za spolupachatelství při loupežnému přepadení obchodu, když to není uvedeno v žádném zákoně a ani v policejním sazebníku. Pokud mi je známo, tak mne takto může trestat pouze soud a to skrze precedent. Krádeže a ani pokusu o krádež jsem se nedopustil, pouze jsem hlídkám ujížděl, ale byl jsem dopaden. Byl jsem teoreticky potrestán za něco, co ani není určeno v zákonech a ani soudních precedentech.

Pokud by to bylo možné, tak žádám o přidělení veřejného advokáta a žádám o zahájení sporného řízení vůči policii San Andreas, kde bych rád požadoval odškodnění za špatný zápis ve výši 20 000 kč (což mi bylo strhnuto z účtu, podle informací od policisty). 

Nerad vyvolávám spory, hlavně vůči policii, ze které mám obrovský respekt, ale tohle je fakt absurdní. Dostat tři hodiny za mé první a poslední ujíždění je přepálené.


Záměr: Odebrání z rejstříku trestů špatný záznam, odškodnění ve výši 20 000 Kč.

Přílohy: xxx

30.3.2024 02:24

Adresát: Artur Matevos
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Ve Vašem rejstříku trestů se nachází záznam o pokusu o útěk, jiný, například Vámi zmíněný, záznam zde není. Existují-li skutečnosti, na jejichž základě si i nadále přejete vést sporné řízení, postupujte dle článku 1 zákona 4/2020.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~27