Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o vysvetlenie/zrušenie trestu


Memphis

Hráč

5
31.3.2024 04:21, naposledy upraveno 31.3.2024 04:23 uživatelem Memphis

Zdravím, dostal som ban za metagaming a za dm. Ani jednej veci som si není vedomý. Jedine žeby to bolo DM spojené s dnešnou prestrelkou s PSA. Tam to zahrňovalo RP tak neviem kde je problém. Išlo o záchranu kolegu z velkej šlamastiky. Boli v úplnej tme úplne v strede ničoho. Plán bol taký že som sa celú dobu zašíval okolo nich a keď nedávali pozor tak som ich postrelil. Nechápem načo tam sú zbrane keď sa nedajú používať skoro nikdy.Mal som na streľbu dôvod tak neviem kde je problém. Keď tak chcem vedieť pri akej situácií sa smú zbrane používať. Mal som výhodu toho že o mne nevedeli a nepozorovane som sa k ním priblížil. Nebudem predsa na nich z diaľky kričať nech ho pustia.

Ban mi udelil @Holysek

 

ps: je to spísané všelijako ale je pol piatej ráno :/ Holysek asi vie o akú situáciu ide tak nech sa kľudne vyjadrí a spýta sa na čo potrebuje. Ale nie som si vedomý chyby

31.3.2024 04:28

Ahoj, metagaming jsem ti z historie smazal, vysvětlil to tvůj kamarád až po udělení banu, takže metagaming v tuto chvíli padá a nemá cenu to dále rozebírat. Teď k tomu DM teda. Nechápu z tvé strany proč si policistům nedal nějakou šanci na tebe zareagovat ať je taky nějaké RP jak pro tebe, tak i pro ně, přeci jsme na RP serveru, kde se má RPit a ne kropit. Né, ty radši přijdeš zezadu, oběma dáš hlavu, tvůj kamarád  se zvedne po RPení injuries a po přetočení vozidla na střechu a vesele si jedete pryč s radostí, že nemusíte nic RPit a že jste museli za každou cenu použít zbraň! Z tohoto důvodu jsem se rozhodl ti udělit ban za DM a nevidím žádný důvod k postřelení policistů, protože potřebuješ zachránit kamaráda. Žádost o unban či zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
HexaPi

Registrován 8.5.2024

RealMoad

Registrován 8.5.2024

Yilongma

Registrován 8.5.2024