Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu.


Reykon

Hráč

13
2.4.2024 15:21

Zdravím všechny čténaře tohodle příspěvku. Přicházím zde ze žádostí která bude mířena na Administrátorku @Puding. Za tu dobu co mám ban jsem si veškeré blbosti co jsem provedl tak jsem si přehrával v hlavě a mohu momentálně říct že mi je ze sebe stydno. 

O co se jedná:

Nó tak začalo to takhle že jsem si vzal AUDI a začal jezdit všude po mapě. (najít jedince na okradnutí) Je mi asi jasné že si budete klást otázku kdo by okrádal na skimu ale prostě nic jinačího mě nenapadlo a myslím si že na serveru si může každý RPIT co chce (v rámci pravidel). Tak jsem prostě jezdil a nikde nikdo. Tak jsme s kamarádem se rozhodli že zajedeme k Jeff baru a najdeme si nějakou oběť. Následně jsme vyhledali hráče Jménem Thomas Fazol. Tak se kamarád před barem s ním dál do řeči následně zašli za bok na vysílačku nahlásil že mohu. Tak jsem tedy přijel začal na ně mířit. (chtěl bych podotknout že jsem měl na všechno bind. Byla to totální hloupost je mi to jasné, ale s téhle chyby si troufnu říct že jsem se dost ponaučil a tohle se už v životě opakovat nebude. Celkově mám chuť omezit na nějakou dobu illegální rp. 

Následně jsem hráče zavezl k benzince v LV jak ja casino za takové 2 budovy. Následně si zaerpil prohledávání osoby a tak dále. Tímto příspěvkem se chci omluvit za veškeré hlouposti co jsem provedl hráči Thomas Fazol. Je nutno podotknout že poté do OOC chatu jsem začal psát že 15 minut si nic nepamatuje. Na klip jsem se díval za ty dny  asi po 6 a je mi velice líto že jsem tohle provedl. Budu rád za veškerou odpověd pod tímto příspěvkem. Chtěl bych se co nejdříve zase vrátit za mými kamarádi na skimo a zase začít tak jak předtím. Všem čténařům přeji hezký zbytek dne. S pozdravem Reykon.

2.4.2024 18:25, odstraněno 2.4.2024 18:36 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
5.4.2024 03:54

Ahoj, bohužel ti žádost zamítnu. myslím, že je na místě si ban odpykat.


Powered by LeoSight IFS
LT~35