[včera v 22:17] laceyabysss napsal odpověď v tématu 📍Aukce o společnost Serpent Holdings
[včera v 21:43] marekvoe napsal odpověď v tématu 🏡 Aukce o Vilu v Richmanu – Los Santos
[včera v 21:12] SamkoFederik napsal odpověď v tématu Pekný večer všetkým ktorý to čítaju.
[včera v 20:36] martiin24k napsal odpověď v tématu 🏡 Aukce o Vilu v Richmanu – Los Santos
[včera v 20:30] kocvin napsal odpověď v tématu 🏡 Aukce o Vilu v Richmanu – Los Santos
[včera v 19:52] SamkoFederik napsal odpověď v tématu Pekný večer všetkým ktorý to čítaju.
[včera v 19:46] Darewin napsal odpověď v tématu 📍Aukce o společnost Serpent Holdings
[včera v 19:45] Mynyus napsal odpověď v tématu Pekný večer všetkým ktorý to čítaju.
[včera v 19:34] SamkoFederik napsal odpověď v tématu Pekný večer všetkým ktorý to čítaju.
[včera v 19:25] Mynyus napsal odpověď v tématu Pekný večer všetkým ktorý to čítaju.

ultiac prosim dajte mi unban ja som nemal ziadny mutliac zablokovali ste mi aj tu ucet Kristof tak som si musel vytvorit teraz novy aby som si napisal ziadost dakujem majte sa