Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ban za pokus alt to alt


KUSKUS

Hráč

17
7.4.2024 23:44

dnes jsem jako každou neděli rozesílal prémie zaměstnancům z firmy ve které jsem řiditel kamionovky, z čehož asi pátá z osmi byla moje alt postava. 

když jsem svojí altce poslal prémii ze zisku nějakejch prachsprostejch 90tis (není problém doložit fotky, logy rozpis toho kdo má nárok na prémie a jak počítám prémie...  aby bylo vidno že si to postava odmakala) tak jsem na hned dostal ban.

Prašule jsem posílal z fireního účtu firmy která není moje z postavy Janek drtikol, na postavu Luan Phong cifra byla 40 procent ze zisku 285tis pro firmu - daň pro stát což se rovná 91tis 

 

https://i.imgur.com/ldymbCy.jpeg

https://leosight.cz/logs/WEOf72jQLk

 

 

 

8.4.2024 08:16

No, to je sice hezký, ale co dělá tvoje alt postava ve firmě, jíž zřejmě tedy nějakým způsobem vedeš, byť ne napřímo vlastníš?

Pispi

Hráč

3
8.4.2024 10:21

i to se stava

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

KUSKUS

Hráč

17
8.4.2024 11:45

jak jako co tam dělá? chodí do práce. 

Měl za to že v pravidlech je že nesmím mít více postav ve vedení, tím jsem to chápal tak že nemůžu být třeba majitel firmy a zároveň tam na alce dělat třeba manažera, ředitele, personálního a pod.

pro doplnění každému zaměstnanci který vydělá nad 200tisíc prostě posíláme prémii ze zisku 40 procent, kdybych nedostal ban tak to i všem zbylým dopošlu, šel jsem i popořadě tak jak byly jména v tabulce zaměstnanců. 

 a v té firmě jsem protože je jediná aktivní která má rychlé kamiony (které nejsou ty zalaogvané scanie) a vyplácí 40 procent. 

 

Závěrem: jasně @Dzardys samozřejmě se omlouvám že jsem si špatně vyložil pravidla serveru, nevěděl jsem že tímto porušuji a žádám tímto o unban. A hold co se dá dělat, za alt postavu frakci opustím 

 

 

8.4.2024 12:32

Za svou alt postavu vyděláváš a odvádíš nějaká procenta zisků do firmy, která zároveň tvou významější postavu pasivně vyplácí i z těch peněz, které vyděláváš na postavě méně významné (myšleno v poměru main-side postav). Samozřejmě se jedná jen o podílovou částku a ne o 100% pattern, kdy postava 1 odvádí a postava 2 bere, a zároveň z toho bereš "jenom" 3000 Kč/h, přesto si částečně dopomáháš k zisku na jiné postavě a tento koncept je špatně, přesně proto ve většině případů nedává absolutní smysl, aby měl hráč ve frakci více než jednu postavu, pakliže je frakce zisková.

Pravidla serveru nijak nehovoří o vedení frakcí, zmínku o A2A máme v pravidle 2, a to konkrétně:

"Hráč nesmí mezi vlastními postavami převádět majetek, peníze ani žádné jiné věci."

V tomto případě neshledávám jako problém to, že by sis vyplatil prémie, naopak mnohem problémověji vidím situaci řadové a druhé, manažerské, postavy v jedné a té samé frakci.

Nemám důvod tě nějak víc dusit, situaci jsme si vyjasnili a já tě na server pustím, žádám tě o nápravu v této věci.


Powered by LeoSight IFS
LT~55